Jelentősen csökkentett az iPhone X és 8 modellek berendelésein az Apple

HusztiD 2018.01.19. 14:55 iPhone, Pletykák 1 db 337

iphone-8-iphone-8-plus-iphone-x-image-001

Úgy tűnik, hogy az Apple számára nem igazán hozták el azt a mértékű sikert a 2017-es modellek, mint ahogyan azt előzetesen várták. Legalábbis erre enged következtetni a Digitimes, kik szerint az Apple az elmúlt hetek folyamán jóval alul teljesítette magát.

Elviekben az Apple előző év decemberében már jelzett a partnereinek, hogy csökkentsék a leszállítandó komponenseik darabszámát. A meg nem nevezett forrás szerint a korábbi éves adatokhoz viszonyítva nagyon rosszul szerepeltek a nyolcas modellek. Sajnos azt sem lehet kimondani, hogy az iPhone X nyúlta le ezen kieséseket, ugyanis az értesülések szerint az almások a csúcsmodellhez is csökkentették a berendeléseket. Pontos számokat ugyan nem közölt a forrás, így még csak viszonyítani sem lehet.

Mivel ezek a Digitimes újabb pletykái, így semmit sem érdemes készpénznek venni. Ne feledjük, hogy február elsején lesz a 2018 Q1-es pénzügyi negyedév, így hivatalosan akkor derül ki, hogy hogyan alakított az Apple az előző év októberétől novemberéig terjedő időszakban.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Krisztián - 2018.01.21. 12:11

    Érdekes, par napja még arról cikkeztek, hogy milyen fasza negyedévet zárt az apple, milyen jól fogytak a X-ek.

Szólj hozzá Te is!