MacBook Touch, melyet az Apple sosem fog kiadni (koncepcióképek)

HusztiD 2018.01.11. 14:55 iPhone 1 db 320

macbook-touch

Megszokhattuk, hogy bizonyos időközönként mindig készül egy-egy remek koncepció arról, hogy a dizájnerek hogyan képzelnék el az Apple soron következő termékeit. Ezúttal HandyAbovergleich készítette el az úgynevezett MacBook Touch koncepciót, ahol a trackpad és a billentyűzet helyett egy gigantikus érintő felületet kapott szerepet.

Évekkel ezelőtt, egy előadás berkein belül maga Steve Jobs beszélt arról, hogy sosem fogják elhozni az érintő felületet Mac-re, hiszen teljesen fölösleges lenne. Ezt az Apple dizájner guruja, Jony Ive szintén megerősítette az előző év folyamán egy interjú berkein belül, hogy anno dolgoztak egy ilyen terméken, de aztán rájöttek, hogy nem ez lesz az új irány. Itt a legújabb példa, hogy ezen dolgok cseppet sem tántorítják vissza a különféle dizájnereket.

concept1 concept2 concept3

Ahogyan láthatjuk a képeken, a MacBook Touch leginkább grafikusoknak kedvezne, hiszen egy Apple Pencil által egy hatalmas felület válna számukra elérhetővé, amin alkothatnának. Egészen jól néz ki maga a koncepció, azonban grafikusokon kívül nem nagyon lenne népszerű, ugyanis egy átlagfelhasználónál hosszabb távon biztosan zavaró lenne az érintő felületes gépelés. Ez leszámítva, teljesen jól néz ki a MacBook Touch, hiszen széltől szélig terjedő OLED kijelző, valamint nagyobb és egyben erősebb hangszórók kapnának benne helyet.

Na kinek hogy tetszik?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Bigyo - 2018.01.11. 23:44

    Elég dögös hogy baromi drága legyen.

Szólj hozzá Te is!