Sokkal vagányabb lenne az iPhone X egy sötét mód bevezetésével (koncepcióképek)

HusztiD 2017.12.20. 15:55 iOS, iPhone 1 db 646

artboard

Az Apple felhasználói évek óta sóvárognak, hogy a vállalat lehetővé tegye az úgynevezett sötét módot, amivel az iOS egész kezelőfelülete sötét tónusra váltana. Sajnos hivatalosan még nem kaptunk ilyen felületet az almásoktól, azonban az iOS 11-ben elérhetővé tették az úgynevezett Smart Invert funkciót, amivel több kevesebb sikerrel ugyanezt a hatást érhetjük el.

Igen ám, de mindez kevés, ugyanis számos hibája van ennek a funkciónak, így egy görög származású brit dizájner, Maximos Angelakis megálmodta, hogy milyen lehet az igazi sötét mód iPhone X-en. Sajnos azt egyelőre nem tudjuk, hogy az Apple valaha bemutat-e egy hasonló felületet, de mi nagyon reméljük, hogy mihamarabb sor kerül rá. Mondjuk nem csodálkoznánk rajta, ha a jövő júniusban megrendezésre kerülő WWDC 18 konferencia egyik fénypontját a sötét mód kapná.

Egyebek mellett nem csak vagányabb, de az iPhone X OLED kijelzőjének köszönhetően igazán szemkápráztató lenne a megjelenés. Ezen felül mondjuk még a hosszabb üzemidőt is megemlíthetnénk, ugyanis az OLED esetében nincs az egész panel megvilágítva, mint az LCD kijelzők esetében, amelynek köszönhetően valamelyest több üzemidőt lehetne kisajtolni a telefonokból.

11 22 31 a b c d

Mit szólnátok egy ehhez hasonló sötét módhoz?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Lipka Tamás - 2017.12.20. 16:08

    Én nagyon örülnék egy ilyennek bár sok esélyt nem látok arra hogy ez be is fog következni.

Szólj hozzá Te is!