iPhone X-re vágyik a felhasználók szignifikáns része

HusztiD 2017.12.12. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 271

iphone-x-quad

Az Apple egy bő hónapja dobta még csak piacra az iPhone X-et, de mint tudjuk, nagyot taroltak vele fekete pénteken. Közben a Barclays csapata készült egy új felméréssel, mely arra terjedt ki, hogy milyen okostelefonra szándékoznak váltani a felhasználók az elkövetkezendő időszakban.

A szakemberek által végzett felmérés ugyan kicsinek mondható, csupán ezer felhasználót kérdeztek meg, viszont voltak itt amerikai, angliai, kínai és német felhasználók egyaránt a válaszadók között. Mint kiderült, a felmérésben résztvevők 62 százaléka szándékozik a következő év folyamán telefont cserélni, míg 72 százalék nyilatkozta, hogy 18 hónapon belül fog csak váltani.

iphonexcameradesign

Nagyon népszerű volt az Apple a felhasználók között, hiszen a megkérdezettek 54 százaléka válaszolta, hogy valamilyen iPhone-ra fog lecsapni. Ha tovább bontjuk a számokat, akkor az iPhone X-zel sem panaszkodhatnak az almások, mivel a válaszadók 35 százaléka válaszolta, hogy egy iPhone X lesz a következő választása. A jelenleg még nem iPhone felhasználók további 23 százaléka tervezi, hogy egy iPhone-ra cseréli jelenlegi készülékét.

A Barclays végül megosztotta, hogy szerintük 823 dollárra kúszik fel az iPhone-ok átlagos eladási ára. Természetesen ez a nem olyan régen megjelent iPhone X-nek köszönhető, hiszen az alaposan feltornázza majd az eladási árakat a maga 999 dolláros kezdőárával.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!