Az arcunk a legvarázslatosabb jelszó az Apple szerint

HusztiD 2017.12.12. 09:55 iPhone, Videók 0 db 182

maxresdefault (1)

Három újabb videót töltött fel YouTube csatornájára tegnap este folyamán az Apple, melyben az iPhone X kameráira és a Face ID-re helyezték a fő hangsúlyt. Mint tudjuk, az új csúcskészülék újdonsága, hogy immáron nem az ujjlenyomatunkkal, hanem az arcunkkal hitelesíthetjük magunkat, ami egy teljesen új szintre emeli a felhasználói élményt.

Ahogyan megszokhattuk, az új reklámok mindösszesen 15 másodpercesek, de annál hangulatosabbak. Az elsőben például az új portré módokat tekinthetjük meg. Ahogyan az Apple kihangsúlyozza, stúdió minőséget keltenek a képek egy tényleges stúdió nélkül. Másodikban és harmadikban a Face ID kapta a főszerepet, amely folyamatosan alkalmazkodik a mi arcunkhoz, hiszen a telefon folyamatosan nyomon követi az arcunkon végbe menő változásokat (például ha szakállat növesztünk). Az almások pedig ezt nagy előszeretettel hangsúlyozzák, hiszen az iPhone X akkor is felismer minket, miközben mi állandóan változunk.

Hogy tetszettek az új reklámok?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!