Visszatér a fém hátlapos kialakításhoz a következő évi modelljeinél az Apple?

HusztiD 2017.12.08. 17:25 iPhone, Pletykák 2 hozzászólás 536

AAEAAQAAAAAAAAiZAAAAJDczYzY2Y2Y0LTlmMDItNDBjMy05NGRkLTZjZmNiYjhlY2NhNg

Alig egy hónapja, hogy az Apple piacra dobta az iPhone X-et, a pletykák már a következő évi modellekről szólnak. Nem olyan régen Ming-Chi Kuo osztotta meg velünk, hogy milyen lehet a következő évi felhozatal. Szerinte az almások két OLED kijelzős telefont és egy 6,1 colos LCD panellel szerelt készüléket dobnak piacra 2018 folyamán.

Ezúttal a Nikkei szolgált egy újabb pletykamorzsákkal, kik értesülései szerint a következő év folyamán érkező 6,1 colos modellnél az Apple visszatér a fém hátlapos kialakításhoz. Tudjuk nagyon jól, hogy az iPhone 5-től egészen a hetes modellekig fém hátlapot használt az Apple, azonban az X-nél és a nyolcas modelleknél visszatértek az üveghez, ami által elérhetővé vált számunkra a vezeték nélküli töltés. A meg nem nevezett forrás azt külön nem emelte ki, hogy milyen hátlapra számíthatunk az OLED kijelzővel szerelt modelleknél.

Mivel ez egy újabb pletyka, így nem szabad biztosra venni. Ne feledjük el, hogy az Apple hosszú évek után tért vissza az üveghez, ami által elérhetővé tették a felhasználók által régóta kért vezeték nélküli töltés lehetőségét. Ha újra visszatérnek a fém hátlaphoz, akkor ettől bizony búcsút vehetünk, így mi inkább azt mondanánk, hogy továbbra is maradnak az üvegnél. Természetesen több hónap van még hátra a következő telefonok bemutatásáig, addig pedig több prototípust letesztelnek, így az lesz csak a biztos, amit jövő ősszel bemutatnak.

Ti örülnétek, ha visszatérnének a fém hátlaphoz?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Apples - 2017.12.08. 22:44

    Imádom az iPhone-Omat de ezek már maszatolás amik kutyát nem érdekelnek. Az x is egy csoda de dühös leszek attól hogy abból a sok erőforrásbol, pénzből, szakértelembol, emberi rafordtasbol amit arra fordítottak hogy elmodhassak hogy faltól falig kijelző van mennyi mindent elérhetett volna az emberiség. Ilyen apróságokra ennyi pénzt fordít az emberiség…elképesztő pazarlás…

  2. janika61 - 2017.12.09. 03:59

    X_nél a hangszorók szolhatnának tisztábban mint például a HTC_nél.

Szólj hozzá Te is!