Az Apple az egyik legjobban menedzselt amerikai nagyvállalat

HusztiD 2017.12.07. 13:55 Apple, Egyéb 0 db 110

dz-applestore-view-b-final-1-1-0000-2048x1152

Az Apple lett a második legjobban menedzselt amerikai vállalat a Drucker Institute legújabb rangsorolása alapján. A felmérésben összesen 250 amerikai nagyvállalatot vizsgáltak, a végeredmény pedig magáért beszél. Szakértők szerint jelenleg az Amazon a top vállalat, hiszen az értékeléseik alapján 89 összesített ponttal teljesítettek.

Nem sokkal csúszott le az első helyről az Apple, hiszen a szakértők 88,4 pontot adtak a kaliforniai vállalatnak. Természetesen itt több szempont szerint osztályozták a vállalatokat. Például volt a vásárlói oldalról, az alkalmazottak részéről, az innovációt érintően, a szociális/média tartalmakat és a pénzügyet figyelembe véve. Ha ránézünk az alábbi táblázatra, akkor látható, hogy az Apple az innováció és a pénzügy terén teljesített a legjobban, míg a többi kategóriában négyes osztályzatot kaptak.

drucker-institute-ranking-e1512492344960

Harmadik helyen egyébként a Google féle Alphabet szerepel 86,7 ponttal, akik szintén egészen jól teljesítettek. Tech vállalatok közül egyébként még az IBM található meg az ötödik, a Microsoft a hatodik, a Cisco a kilencedik, majd az Nvidia a tizedik helyen.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!