Jövő tavasszal egy sokkal olcsóbb iPad-et is piacra dob az Apple

HusztiD 2017.12.05. 17:55 iPad, Kiemelt hírek 0 db 570

665241.apple-ipad-2017-9-7-32gb

Idén márciusban az Apple piacra dobott két iPad Prót, ami mellett még egy olcsóbb, simán csak iPad-ként hívott tabletet is kiadtak. A mezei tabletet 329 dollártól, vagyis 130 ezer forinttól árulják az almások, amiért egy A9-es processzorral szerelt táblagépet kapunk cserébe, ami 10 órás üzemidőt garantál.

A Digitimes ezúttal újabb pletykát közölt le, mely szerint az Apple jövő tavasszal frissíti az iPad vonalat, s ennél egy sokkal olcsóbb tabletet dob piacra. Elviekben az új belépőszintű táblagépet 259 dollártól, vagyis megközelítőleg 100 ezer forint környékén fogják árulni, mire rájön a magyar áfa. Sajnos a forrás nem közölte, hogy ennyi pénzért pontosan milyen tabletet kapunk, de nem tartjuk kizártnak, hogy a jelenleg piacon lévő iPad-nek viszi lejjebb az árát az Apple.

Ha helytállóak a jelenlegi információk, akkor az Apple szeretné, ha még nagyobb szeletet tudhatna magának a tablet piacból. Az utóbbi években csak csökkenő tendenciát mutatott a piac, így ezzel a lépéssel talán sikerülhet nekik valamelyest megdobni az eladásaikat. Elviekben nem csak átlagfelhasználóknak, hanem a vállalati ügyfeleknek egyaránt kedveznének ezzel a lépéssel, így a vállalati szférában is nagyobb növekedés várhat rájuk, ha bejön a terv.

Ne feledjük ugyanakkor azt sem, hogy a Digitimes többször közölt már le olyan kétes infókat, melyekből végül semmi sem lett, így a mostani híreket senki se vegye garantált készpénznek.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!