Minden eddiginél nagyobb rekordot állít fel az iPhone X

HusztiD 2017.12.05. 15:55 Egyéb, iPhone 1 db 511

Screen-Shot-2560-11-07-at-10.45.52-PM

Valamivel több, mint egy hónapja jelent meg az iPhone X, a várakozásokhoz megfelelően pedig hozza a tőle várhatót. Legalábbis erre enged következtetni az IHS Markit legújabb felmérése, kik szerint már most, az első három hét leforgása alatt 2 százalékos rátán mozog a csúcskészülék, amivel hasonló időszakhoz viszonyítva az iPhone 7 Plus és 8 és 8 Plus modelleket egyaránt megelőzi.

Mit jelent pontosan a két százalékos ráta? Az USA piacán lévő aktív iPhone modellek két százalékát jelenti, tehát százból két iPhone a legújabb csúcsmodell. Ha az összesítést nézzük, a szakemberek szerint még mindig nem annyira elterjedt, mint az iPhone 7-es modellek. A felmérések alapján az iPhone X fogadtatása leginkább Japánban emelkedik ki, egyedül ott népszerűbb már most, mint az iPhone 7.

A számítások alapján az idei év végére az Apple összesen 88,8 millió iPhone-t fog eladni világszerte, amiből csak az iPhone X fog egymaga kitenni 31 milliót. Ennek köszönhetően természetesen újabb csúcsot állít be a kaliforniai vállalat, valamint ezzel karöltve emelkedik majd az iPhone átlag eladási ára. A szakemberek szerint immáron 700 dollárra kúszik fel az iPhone átlagára, ami szintén újabb rekordot dönt az Apple berkein belül.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. janika61 - 2017.12.05. 17:15

    Itt a kezemben,nagyon melegszik az instalálás közben !!

Szólj hozzá Te is!