Hivatalos: jövő évre csúszik a HomePod megjelenése

HusztiD 2017.11.20. 09:55 HomePod 1 db 207

siri-homepod-opinion

Az Apple eredetileg még a júniusi WWDC folyamán mutatta be legelső okoshangszóróját, a HomePod-ot. Hivatalos megjelenést ekkor ugyan nem közöltek, de annyit megosztottak a nagyközönséggel, hogy még az idei év vége előtt megkaphatják az első előrendelők, míg a második körös országokban a következő év elején dobják piacra.

A 9to5Mac számára az Apple megerősítette a hírt, mely szerint az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Ausztráliban csupán a következő év elején érkezik az okoshangszóó. Sajnos azt már nem árulták el, hogy mi a késés pontos oka, de feltehetően gyártási nehézségeik adódtak, vagy akár az sem kizárt, hogy elsőnek az iPhone X megrendeléseivel szeretnék utolérni magukat, így arra fektetnek nagyobb hangsúlyt.

Arról egyébként továbbra sincs hír, hogy a többi, tehát a nem első körös országokban mikor érkezik a készülék. Eredetileg a következő év elejére ígérték, de könnyen megeshet, hogy itt is csúszik pár hetet a megjelenéssel az Apple.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Bigyo - 2017.11.20. 11:45

    Egy jo tv mellé tuti lenne

Szólj hozzá Te is!