Nem mindenki számára kedvez, hogy OLED-re váltott az Apple

HusztiD 2017.11.16. 11:56 Egyéb, iPhone 1 db 489

iphone_x_gallery1_2017

Mint azt jól tudjuk, egyelőre az iPhone X az egyedüli olyan iOS készülék, amelynél bemutatkozott az OLED kijelző. A paneleket a Samsung gyártja az Apple-nek, míg a korábbi iPhone és iPad modellekhez az LCD kijelzőket az olyan gyártók, mint a Japan Display, vagy LG Display. Igaz még csak most váltott technológiát az Apple, de a Japan Display számára meglehetősen kedvezőtlen volt az eset.

Az törétnt ugyanis, hogy a Japan Display megejtette a legutóbbi pénzügyi negyedéves beszámolóját, ahol csökkenésről számoltak be. Az idei év első felében a gyártó 596 milliós kiesést tudhat magának az előző éves számaikhoz viszonyítva. Ez pedig nem másnak, mint az Apple megrendeléseinek tudható be, ugyanis évekre visszamenőleg a Japan Display volt az almások egyik fő LCD beszállítója.

Úgy tűnik, hogy ameddig a japánok nem váltanak OLED technológiára, addig nem igazán lesz kedvező nekik a partneri kapcsolat, ugyanis az Apple feltehetően, ha nem is teljesen, de hamarosan alaposan csökkenti az LCD panelek berendeléseit, hogy helyette az OLED technológiát alkalmazzák.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. janika61 - 2017.11.17. 04:20

    LG OLED jöhet minnél hamarabb,az összes TV_hez ök gyártják de ott vannak a csucson.

Szólj hozzá Te is!