Új iPhone X-et vagy 8-at tervezel? Akkor semmiféleképp ne feledkezz el a megfelelő védelmet nyújtó tokokról!

HusztiD 2017.11.09. 18:55 iPad, iPhone, Kiegészítők, Kiemelt hírek Új iPhone X-et vagy 8-at tervezel? Akkor semmiféleképp ne feledkezz el a megfelelő védelmet nyújtó tokokról! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 1 395

speck

Bizonyára tűkön ülve várják az iPhone 8 előrendelői a pénteki napot, valamint november 3-át azok, akik inkább egy iPhone X-re vágynak. Nem csoda, hiszen hazánkban ezen a két napon jelennek meg az új okostelefonok, melyeket igencsak eltalált az Apple. Az utóbbi években hozzászokhattunk az alumínium borítású telefonokhoz, így most fura lehet, hogy üvegre váltott az Apple.

Sajnos, vagy nem sajnos láthattunk ejtési teszteket az iPhone 8 modellekről, amiből kiderült, hogy nem szeretik a telefonok, ha véletlenül földet érnek. Mondjuk nagy általánosságban ezt minden telefonról elmondhatjuk, amelyek üveghátlappal rendelkeznek, hiszen ezeknek ez az átkuk. Jól néznek ki, viszont nagyon könnyen bepókhálósodnak, ha rosszul ejtjük őket.

Erre kínál megoldást az iDoki, hiszen náluk már kaphatóak az új Speck tokok az iPhone 8 modellekre, valamint a novemberben érkező iPhone X-re. Legelőször fontos leszögezni, hogy minőség-ellenőrzött tokokról beszélünk, amelyek már erre való tekintettel is egyfajta garanciát adnak a vásárlóknak. Nem minden tok mondhatja el ezt magáról, s igazából ez különbözteti meg a jó minőségű kiegészítőket az olcsó és silány vetélytársaiktól.

speck2

A Speck iPhone tokok különlegessége, hogy két réteg borítja őket amelynek köszönhetően ejtéskor a tok elnyeli az ütődést, ezzel védelmet biztosítva a telefonnak. Ennél a pontnál köszön ránk vissza az üveghátlap, hiszen az ilyen telefonokhoz elengedhetetlen egy ilyen jó minőségű kiegészítő – főleg akkor, ha a gyártó szerint 2,4 és 3 méteres ejtéstől nyújtanak biztonságot. Fontos megemlíteni, hogy annak ellenére, hogy nem dizájn tokokról beszélünk, egészen jól néznek ki, legtöbbjük még a telefon hátlapját sem takarja el. A gyártó elsődleges szempontja a biztonság volt, így ezek a tokok erre lettek tervezve, hogy az iPhone helyett állják a strapát. Telefonra öltve érezhető a méretbeli különbség, de itt kell eldöntenünk, hogy a ilyen telefonárak mellett a készülék épsége mennyire fontos számunkra.

ipad2

Ezen felül a Speck egyaránt gyárt iPad tokokat, így azokra szintén érdemes vetniük egy pillantást a tablet tulajdonosainak. Ezeket többféle kivitelben szerezhetjük be, valamint hasonló elven működnek, mint az Apple hivatalos tokjai, így ha felnyitjuk a fedelét, akkor a tablet kijelzője automatikusan életre kell. A jó hír, hogy a Speck tokok itt 1,22 méter magasságig nyújtanak védelmet, ami által a táblagépünket is biztonságban tudhatjuk. Nem csak védenek a Speck tokok, de egyben nagyon dizájnosak is tudnak lenni.

ipad

Végül, de nem utolsó sorban a gyártó rendelkezik egy laptop hátizsákkal egyaránt, ami hihetetlenül praktikus tud lenni. A táskába simán belepakolhatunk egy 15 colos laptopot, valamint a tanulók akár a tankönyveiket és a füzeteiket mellé pakolhatják. A táskának van egy előlapi nyílása, ahová inkább kiegészítőket és iratokat pakolhatunk. Ezt követően a tényleges belsejét két cipzárral választották el: elsőbe bármit pakolhatunk, amit éppen magunkkal vinnénk, a második pedig kifejezetten a laptopok részére lett tervezve, hiszen a puha bélésének köszönhetően nem kell félnünk, hogy utazásaink során bármiféle baja esne szeretett laptopunknak.

speck4

A Speck tokokat 4,7 colos méretben, tehát az iPhone 6/6s/7/8 modellekre 7 490 Ft-ért szerezhetitek be. Igaz kicsit messze van még november harmadika, de érdemes időben felkészülni annak érkezére, hiszen egy ilyen drága telefont már legelső napján illik tokba bugyolálni, hiszen ahogy mondani szokás, az ördög nem alszik. Az iPhone X tokokat 7 990 Ft-ért szerezhetitek be, míg az iPad és iPad Próra szánt verziókat 12 490 Ft-ért. Aki végül lecsapna a sokoldalú és szintén nagy védelmet biztosító laptop hátizsákra, azt 19 900 Ft-ért szerezheti be egyenesen az iDokitól.

speck3

Az iDoki várja minden kedves ügyfelét Budán a Budagyöngyében és Pesten a Báthory utcában, továbbá az ország minden pontjáról, a DPD futárszolgálat segítségével. Amennyiben az akcióval kapcsolatos felmerülő kérdésed van akkor nyugodtan forduljatok hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a honlapon megadott elérhetőségek bármelyikén felvehetitek velük a kapcsolatot www.idoki.hu.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!