KGI: jövőre két OLED kijelzős iPhone érkezik

HusztiD 2017.11.09. 16:55 Egyéb, iPhone 0 db 329

iphone_x_gallery1_2017

Az utóbbi hetek folyamán a KGI méltán népszerű elemzője, Ming-Chi Kuo folyamatosan osztja meg véleményét arról, hogy vajon milyenek lesznek az Apple következő évi telefonjai. Ezúttal rövidre fogta kedvenc elemzőnk, azonban ha beválnak a jelenlegi látomásai, akkor bizony lesz némi változás a jövő évi telefonokban.

Az első, hogy 2018-ban csupán két iPhone-t ad ki a kaliforniai vállalat, s mind a kettő OLED kijelzővel lesz felszerelve. Pontos infókat ezúttal nem osztott meg Kuo, de feltehetően a kisebbik alapmodell egy 5,8 colos kijelzővel lesz felvértezve, míg a másik, melyet feltehetően simán Plusznak fog hívni az Apple, egy kicsivel nagyobbal. Viszont az elemző szerint az almások jövőre némileg átalakítják a rozsdamentes acélkeretet.

Jelenleg ez a keret négy részből áll, de a szakértő úgy hiszi, hogy a következő évi modelleknél több részből tevődik össze a jobb kapcsolat miatt. Pontosan ugyan nem fejtette ki, de feltehetően a jobb térerő és internetkapcsolat miatt lesz szükség az antennakeret átalakításához, bár a jelenlegi kialakítással sincs semmiféle probléma.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!