Piszok drága lesz az Apple saját vezeték nélküli töltőbázisa, az AirPower

HusztiD 2017.11.08. 16:55 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 1 771

AirPower

A szeptemberi iPhone bemutató alkalmával az Apple nem csak az idei évi új telefonjait mutatta be, hanem egy új, vezeték nélküli töltőállomást. Az AirPower által egyszerre több terméket tölthetnek a felhasználók, így például az iPhone mellé simán elfér egy Apple Watch és az AirPods töltőtokja.

Az almások meglehetősen kevés infót osztottak meg az új kiegészítőről, csupán annyit árultak el, hogy jövőre érkezik, viszont addig előszeretettel ajánlották a Belkin és a Mophie alternatíváit. Az X-Kom biztos forrásból tudja, hogy Lengyelországban 999 złoty lesz a kiegészítő ára. Ez átszámítva 274 dollárt jelent, azonban az információik alapján 199 amerikai dollártól indulhat az aktuális árszabása a terméknek.

Mégis mit jelent ez? Ha egy az egyben váltunk, az 53 ezer magyar forintot fog jelenteni, de ne feledjük, hogy erre még rájön a magyar ÁFA. Hogyha figyelembe vesszük az általános forgalmi adónkat, akkor nálunk, Magyarországon eléggé borsos, nagyjából 70 ezer forintos ára lesz a kiegészítőnek, ami cseppet sem nevezhető baráti árszabásnak.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Kuku - 2017.11.08. 18:12

    Magyarorszagon semmi apple termeket nem szabad venni csak az USA ban vagy vki altal onnan hozatni

  2. Jobbmintte - 2017.11.09. 00:20

    Ez miért drága? Megveszed az orat es a telefont, egyben 700+ K akkor bizony ez sem drága.

  3. Krisztián - 2017.11.09. 08:31

    Inkább rádugnám a töltőt, ahogy eddig is, nekem egyáltalán nem hiányzott a vezetéknélküli töltés.

Szólj hozzá Te is!