Az Apple kiadta az iOS 11.2, watchOS 4.2 és a tvOS 11.2 legelső bétáit

HusztiD 2017.10.31. 13:55 iOS, tvOS, watchOS 0 db 337

ios_11

A végfelhasználók jelenleg még mindig arra várnak, hogy az Apple kiadja az iOS 11.1-gyes verziója mellett a watchOS 4.1-et, tvOS 11.1-et és a macOS 10.13.1-et, de minderre még nem került sor. Tegnap este viszont a vállalat elérhetővé tette a fejlesztők, majd hamarosan a publikus béta tesztben résztvevők számára az ezt követő szoftverfrissítések legelső bétáit.

Mivel ezek is nagyobb frissítések lesznek, így az Apple folyamatosan pakol beléjük kisebb újdonságokat, amivel arányosan igyekeznek majd az apróbb hibákat egyaránt befoltozni. Mivel ezek a legelső kiadások, így a megjelenéstől még nagyon messze vagyunk. Jó hír, hogy az új iOS 11.2-ben sikerült kijavítani az idegesítő bugot, ami miatt szinte használhatatlan volt a számológép applikáció.

Ha tippelni kellene, akkor a kaliforniaiak hamarosan, feltehetően még az iPhone X megjelenése előtt kiadják a már említett iOS 11.1-et a többi szoftverrel együtt.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!