Még az Apple-t is lenyűgözte az iPhone X-re irányuló magas kereslet

HusztiD 2017.10.30. 13:55 Apple, iPhone 0 db 363

iphone_x_gallery1_2017

Helyi idő szerint október 27-től, reggel 9 órától lehetett előrendelni az iPhone X-re. Ezzel egyhuzamban 55 országban indultak meg az előrendelések, s annyira nagy sikert aratott vele az Apple, hogy percek alatt elkapkodták a telefonokat a felhasználók, így november 3-án tényleg csak a nagyon gyors és szerencsés vásárlók juthatnak hozzá.

Az Apple egy rövidebb közleményt adott ki az előrendelés apropóján, ahol kijelentették, hogy egészen lenyűgözték őket, hogy mekkora kereslet mutatkozik a telefon iránt. Sajnos limitált készleteik vannak, de minden erejükkel azon dolgoznak, hogy mihamarabb kielégítsék a felhasználók igényeit. Természetesen akik eddig lemaradtak volna az előrendelésről, azok még pótolhatják, de ők nyilván később kapnak majd telefont.

Sajnos a közleményben nem volt szó arról, hogy hány millió telefont rendeltek elő a felhasználók. Reméljük, hogy a csütörtök esti pénzügyi konferencián legalább ennyit elárulnak számunkra a kaliforniaiak. Tavaly ugyan nem osztotta meg a számokat az Apple, de az első 24 óra alatt 5 millió iPhone 7-re rendeltek elő a felhasználók, míg az iPhone 6s két éve 10 milliós nyitóhétvégét tudhatott maga mögött.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!