Az Apple végleg kinyírja a Touch ID-t, jövőre minden iPhone Face ID-val érkezik

HusztiD 2017.10.16. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 341

iphone-x2

Csupán pár hét van az iPhone X hivatalos megjelenéséig, amiben bemutatkozik az új hitelesítési eljárás, a Face ID. Az Apple sok reményt fűz hozzá, hiszen ezzel a technológiával kívánják felváltani a jó öreg Touch ID-t, ami jelenleg csak az iPhone 8 modellekben kapott helyet.

A jól ismert KGI elemzője, Ming-Chi Kuo ismételten hangot adott elképzeléseinek. A Face ID sikere első sorban a felhasználói visszajelzésektől függ majd, azonban az elemző úgy véli, hogy a következő évi új iPhone modellek egyik nagy újdonsága a Face ID lesz. Meglátásai alapján ez lesz az a futurisztikus és egyben új funkció, ami miatt sokan váltani fognak, hiszen a Touch ID már sokakat hidegen hagy.

Kuo meglátásai alapján sajnos ezzel együtt búcsút vehetünk a jó öreg Touch ID-től, hiszen innentől kezdve biztosan nem fog benne helyt kapni a jövőbeli iPhone modellekben. Az ujjlenyomat olvasó kinyírásával egyébként növelhet a kijelzőméreteken egyaránt az Apple, így akár az sem lehet kizárt, hogy jövőre csak iPhone X szerű modelleket dob piacra az Apple, melyekben egyáltalán nem lesz egy Home gomb sem.

apple-iphone-x-2017-iphone-x_70

Természetesen még messze van következő év szeptembere. Elsőnek várjuk, hogy megjelenjen az iPhone X, utána nem sokkal pedig úgyis elkezdenek szállingózni az első pletykák a következő évi modellekről, de mi nagyon kíváncsian várjuk, hogy igazak-e Kuo mostani nézetei. Jelenleg az iPhone X nem csak az OLED kijelző, de a TrueDepth kamerarendszer bonyolultsága miatt is csúszik, így szerintünk jelenleg erősen kérdéses, hogy fel tudnak-e vele készülni megfelelő mennyiségben a következő évi rajtra.

Ti hogy látjátok? Szerintetek jövőre az Apple tényleg kinyírja a Touch ID-t?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. GyurmaBone - 2017.10.17. 08:45

    Jövőre már sokkal kevesebb iPhone felhasználó lesz ,aztán mennek szép lassan a süllyesztőbe.

  2. Bigyo - 2017.10.17. 18:53

    Szerintem nem, de te gondolom váltasz.

  3. Ákos - 2017.10.29. 20:26

    Örülök az “X” megjelenésének..Ez a telefon szerintem mérföldkő lesz stílusában filozófiájában a jövő mobil készülékeinek..

Szólj hozzá Te is!