Heti szinten csupán 400 ezer iPhone X gurul le a gyártósorról

HusztiD 2017.10.13. 12:40 iPhone, Pletykák 3 hozzászólás 486

iphone_x_gallery1_2017

Egyre jobban közeledünk az iPhone X megjelenésének napjához, úgy jönnek róla egyre rosszabb hírek. A mostani információkkal a Nikkei állt elő, akik szintén azt állítják, amit eddig nyílt titokként tudtunk: gyártási nehézségekkel küzdenek az Apple parterei, ami miatt képtelenek megfelelő mennyiségű és persze minőségű iPhone X legyártására.

A beszámoló érdekes módon most nem az OLED kijelzőt hozta fel késés okának, hanem az új TrueDepth kamerarendszert. Elviekben az Apple heti szinten 400 ezer telefon legyártására képes, ami havi viszonylatban 1,2 milliót jelent. Ez a szám pedig egyáltalán nem nevezhető soknak, hiszen ha a korábbi előrendelési szokásokat nézzük, akkor a nyitóhétvégén mindig több millió telefonra adják le igényeiket az emberek. Ebből kiindulva pedig biztosan nem tudja majd a kezdeti igényeket kielégíteni az Apple.

Nehéz biztosat mondani az iPhone X-ről, de azt tutira vehetjük, hogy egy jó pár hónapon át hiánycikknek fog számítani. Nálunk Magyarországon meg pláne, de ettől függetlenül reméljük, hogy rólunk sem feledkezik meg az Apple, s folyamatosan ellát minket kisebb szállítmányokkal.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Steve - 2017.10.13. 18:55

    Eljön az idő mikor nem lesz ennyire izgalmas az Iphone X.. soha nem rendelnék elő semmit amíg élőbe nem láttam nem próbáltam ki. De lehet tolongani nyilván létszükséglet lesz azon az áron

  2. Atti - 2017.10.13. 19:38

    Szerintem nagy presztizsvesztesèg lenne, ha hònapokat kellene rà vàrni.

  3. autotorok - 2017.10.13. 23:25

    Szerintem csúsznia kell! Mert különben nem viszik a 8-at

Szólj hozzá Te is!