150 MB-ra növekedett az App Store letöltési limitje

HusztiD 2017.09.27. 13:55 App Store, Apple, Egyéb 0 db 1 163

app-store

Az Apple nem olyan rég értesítette a fejlesztőket, hogy változás történt az App Store letöltési limitjét illetően. Eddig LTE hálózatról 100 MB volt a határ, de az iOS 11 megjelenésével és az újraszabott App Store bemutatkozásával karöltve 150-re módosult a limit.

Legutoljára 2013-ban változott az irányelv, hiszen akkor 50-ről 100 MB-ra növekedett a megengedett letölthető mennyiség. Érdemes egyébként megemlíteni, hogy anno évekkel ezelőtt csupán 10 MB, majd 20 MB-os limitek voltak, de ahogy elkezdték a szolgáltatók bemutatni korlátlan csomagokat, úgy növekszik egyre nagyobbá és nagyobbá a limit.

Természetesen ha WiFi alatt töltünk, akkor nincs limit megszabva. A mostani módosítás csak a mobilinternettel történő letöltéseket érinti. Lassan pedig reméljük, hogy a külföldi szolgáltatókhoz hasonlóan a hazaiak is előállnak sokkal kedvezményesebb árszabású csomagokkal. Amerikában évek óta vannak korlátlan csomagok potom áron, viszont idehaza még csak most kezdenek elterjedni.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!