Mennyire bírja a stressz tesztet az iPhone 8?

HusztiD 2017.09.25. 11:56 iPhone, Videók 0 db 699

maxresdefault (1)

Az első körös országokban már előző hét péntek óta megvásárolhatóak az Apple iPhone 8-as modelljei. Nem kellett sok idő, hogy strapa teszt alá vessék az új telefonokat, ugyanis elsőnek a JerryRigEverything YouTube csatorna állt elő a szokásosnak mondható videósorozatával, ahol alapvetően megnézik, hogy mennyire faragták kemény fából az új telefonokat.

Jerry a jól bevált módon esett a telefonnak. Először a kijelző keménységére volt kíváncsi, hogy mégis melyik szinttől karcolódik. Ahogyan a legtöbb okostelefon, úgy az Apple új csúcsmodellje is a hatodik erősségi szinttől karcolódik, ami teljesen átlagosnak mondható. Viszonyításképp a nyolcas erősségtől karcolódnak a tényleges zafír üveglapok. Ha késsel esünk a kijelzőnek, a Home gombnak, vagy akár a telefon hátoldalának, akkor jó hír, hogy az nem igazán tesz benne látható kárt.

A rossz hír, hogy az alumínium keret továbbra sem annyira ellenálló, akárcsak a korábbi modelleknél. A kamera üveglencséje sem színtiszta zafírból van, hanem valamilyen hasonló, de gyengébb anyagból, így az szintén a hatos keménységi szinttől karcolódik. Érdemes megjegyezni, hogy az iPhone 8 jól bírja a hajlítási tesztet. Viszonyításképp, a tavaly megjelent iPhone 7 meghajlott, viszont a mostani készüléknél ez egyáltalán nem okoz gondot.

Ezek után nyilván az lesz a kérdés, hogy hogyan bírja a strapát az iPhone X. A megjelenésig még bő egy hónap van hátra, így addig több érdekes stressz teszt videókat fogunk látni az iPhone 8-ról.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!