40 dolog, amivel érdemes tisztába lenned az iPhone 8 és X kapcsán

HusztiD 2017.09.15. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 5 hozzászólás 1 925

maxresdefault

Ha azt hittétek, hogy a kedd esti iPhone eseményen mindent megtudtatok az idei évi csúcsmodellekről, akkor sajnos tévedtek. Az Apple ugyan szót ejtett, valamint bemutatta a telefonok főbb újdonságait, de ettől függetlenül számos olyan funkcióval érkeznek, melyekről nem feltétlen tudtunk első blikkre. Az EverythingApplePro csapata pedig szépen összeszedett 40 dolgot, amiről eddig nem biztos, hogy tudtál.

Itt van az egyik fő kérdés, hogy hogyan is működik a Face ID. Maga a telefon nem nézi a bőrszínünket, de az sem fogja zavarni, ha éppen este van hiszen a benne rejlő új szenzorok által térképezi fel az arcunkat, így az sem fogja zavarni, ha a hölgyek erős sminket használnak. Sajnos ennél a résznél az is igaz lesz, hogy a telefon csak egy arcot fog felismerni. Ergo saját magunkon kívül máshoz nem állíthatunk be új Face ID-t.

Mivel a szenzorok miatt a telefon felső részén van egy kisebb kivágás, így a jobb oldalt lévő töltöttségjelző nem fogja kiírni százalékosan, hogy mennyi az akku kapacitása. Viszont ha előhozzuk a vezérlőközpontot, akkor ott már egyből jelezni fogja. Mivel kerekített széleket kapott a telefon, ezért az Apple mindenből levág egy kicsit, hogy azt teljes képernyőre rakja. Kivétel ez alól a Safari, ami egyelőre nagyon furcsán néz ki, ha fekvő módba rakjuk a telefont.

Számotokra mi az eddigi legszokatlanabb dolog az iPhone X-et illetően?

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

 1. Ironyjakuza - 2017.09.15. 18:35

  Az iPhone X

 2. Ironyjakuza - 2017.09.15. 18:44

  Ami sztem viccesen néz ki :)
  Sajnos nem tehetem meg ,hogy ilyen szép telefonom legyen ,mert nem tudok rá vigyázni a munkám miatt . Nem irodai munkám van .
  Üveg elől üveg hátul . Az s7 em betört mert kulcs volt a zsebemben mikor pakoltam pedig üveg fólia volt rajta :(
  Így bukta :(
  De sztem a 8 gyönyörű lett , nem az X mrt az vicc !

 3. Maximus - 2017.09.17. 11:34

  Az ára…:)

 4. Bigyo - 2017.09.17. 19:33

  Nekem bejön az X de varok még egy fél évet mert amúgy sem kapnám meg hamarabb. ;)

  Nekem ez tetszik benne, hogy nem olyan egyen mint a konkurrensek.

 5. janika61 - 2017.09.19. 10:11

  A Home gombra még visszatérnek majd,mert a nök enélkül nem lesznek igazán megelégedve,így áttekinthetetlen,na és felülröl jobb lenne bekapcsolni mint az 5S,és mikor jön bele minöségi hangszoró ??

Szólj hozzá Te is!