Fontos funkciót nyírt ki az Apple az iTunes 12.7 megjelenésével

HusztiD 2017.09.15. 15:55 App Store, iTunes 0 db 698

iTunes-App-Store-780x563

Kedd este nem csak új bejelentések voltak, hanem az eseményt követően megjelentek az új, GM szoftverek. Ezek mellett az almások kiadták az iTunes 12.7-es verzióját egyaránt, azonban a mostani infók szerint egy nagyon fontos funkciót nyírtak ki belőle.

Ha gyakorta használtátok a zenelejátszót, akkor bizonyára tudtátok, hogy iTunes-on belül is lehetőség volt alkalmazások letöltésére a beépített App Store-nak köszönhetően. Sajnos az Apple most mindezt kinyírta, így a 12.7-es verzió telepítésétől nem lesz lehetőségünk alkalmazások letöltésére. Mindezt pedig azzal indokolják, hogy túlságosan bonyolult volt a folyamat, valamint az iOS-ben lévő App Store-ból sokkal könnyebben tölthetünk le appokat.

Az iTunes-ból talán akkor volt jó appokat letölteni, mikor sokkal lassabbak voltak a mobilnetek, valamint amikor még az Apple is a kábeles megoldásokat használta a vezeték nélküliek helyet. Nyilván nem nélkülözhetetlen a mostani funkció, de biztosan lesznek olyan felhasználók, kiknek hiányozni fog ez a lehetőség.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!