Az Apple bemutatta az Apple Watch 3-at!

HusztiD 2017.09.12. 19:32 Apple Watch, Kiemelt hírek 5 hozzászólás 1 448

apple-iphone-2017-20170912-10643

Az Apple egy nagyon hangulatos videóval nyitotta meg a ma esti eventet, ahol The Beatles aláfestő zenéje alatt csodálhattuk meg kívülről, majd belülről a Steve Jobs előadótermet. Reméljük hamarosan a YouTube csatornára is felkerül eme hangulatos videó. Ezt követően pedig Steve Jobs korábbi idézetei voltak hallhatóak, míg Tim Cook a színpadra lépett. Tim kissé könnyes szemekkel beszélt Steve Jobs-ról és munkásságáról, hogy mennyit köszönhetnek neki.

Cook elmondta, hogy hamarosan teljes egészében elfoglalják az Apple Park-ot a munkatársaival. Ehhez pedig tökéletes a ma esti event, hiszen ezzel nyitják meg az új főhadiszállást. A CEO elmondta, hogy hamarosan a közönség számára is nyitva lesz egy látogatói épület, ahol az emberek virtuálisan körbejárhatják, majd megismerhetik a főhadiszállásukat. Tim után viszont Angela Ahrendts vette át a színpadot, aki az almás boltokról beszélt kicsit, hogy milyen új koncepciók várják a későbbiekben a látogatókat. Minden egyes boltban lesznek úgynevezett foglalkozások, ahol helyi zenészek, programozók, vagy fotósok adnak előadások mellett tippeket és trükköket a felhasználóknak.

Angela után újra Tim foglalta el a színpadot, aki az Apple Watch-ról beszélt. Mint kiderült, mostantól az Apple Watch a legnépszerűbb óra a világon, amivel a Rolex-et a második helyre utasították. A felhasználói elégedettség index pedig 97 százalékos. Rövid, de annál hangulatosabb videó után Jeff Williams váltotta fel a CEO-t a színpadon, aki az új okosóráról és funkciókról beszélt.

apple-iphone-2017-20170912-10799

Jeff elmondta, hogy az órában lévő szenzorok a legnépszerűbbek a világon, amivel hasznos egészségügyi funkciókat tudhatnak meg magukról a felhasználók. Lényegében az óra állandóan méri a pulzusunkat, amiből különféle adatot lehet leszűrni. Például a szívritmus zavarokat, amiket sokszor nem tudnak diagnosztizálni. Bemutatkozott az Apple Heart Study,  amit a Stanford Medicine-nel közösen alkottak meg. Lényegében mindig értesítve lesznek a felhasználók az egészségügyi állapotukról. Szeptember 19-én érkezik a watchOS 4.

Harmadik generációs Apple Watch!

A pletykáknak megfelelően beépített LTE chipet kapnak az okosórák, így a telefonunk nélkül is elmehetünk edzetni. Hívásokat kezdeményezhetünk, különféle szolgáltatásokat egyaránt használhatunk általa, valamint mostantól egyenesen az óráról is streamelhetjük az Apple Music 40 milliós adatbázisát. Új processzornak köszönhetően 70 százalékkal gyorsabb a készülék, valamint Siri mostantól fejlettebb lett, hiszen beszél is hozzánk.

apple-iphone-2017-20170912-10828

Természetesen lesznek új szíjak is, így még jobban testre szabhatjuk kedvenc okosóránkat. Tavaly megjelent a fehér kerámia Edition Apple Watch, most azonban ez feketében egyaránt elérhető lesz. Szeptember 15-től előrendelhetőek, míg 22-től megvásárolhatóak az új órák. A Series 1 továbbra is piacon marad, viszont a második generációról nem ejtettek szót. Sajnos az első körös országok között mi nem vagyunk benne, reméljük hamarosan szó esik a pontos megjelenésről.

Képek: The Verge

Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

 1. Maximus - 2017.09.12. 21:34

  Ha jől olvasom,akkor ez is e- SIM es lesz,amit magyar szolgáltató nem támogat?

  • HusztiD - 2017.09.12. 21:35

   Szerintem hamarosan ők is alkalmazkodni fognak. Legalábbis remélem.

  • T.Unix - 2017.09.12. 23:21

   A német Telekom fel volt tüntetve, nagy valószínűséggel Magyarországra is eljön idővel. A másik két szolgáltató kérdéses.

 2. Robi - 2017.09.13. 08:34

  Azért elég gáz, hogy a 3 szolgáltató közül egyik sem tudná azonnal bevezetni…

 3. Maximus - 2017.09.17. 11:42

  Nem ismerem az e SIM működését, de a nagy királyság az lenne amit a szolgáltatók befejeztek az “autós kártya ” szeru előfizetéseket. Ami annyi tesz, hogy nem külön hívószámos SIM lenne az órában hanem ugyanaz mint a telefonban egy előfizetéssel

Szólj hozzá Te is!