Az Apple bemutatta az Apple TV 4K-t!

HusztiD 2017.09.12. 19:47 Apple TV, Kiemelt hírek 0 db 524

apple-iphone-2017-20170912-10925

A harmadik generációs Apple Watch modellek bemutatása után az ötödik generációs Apple TV-ről beszélt Tim, majd Eddy Cue foglalta el a színpadot, hogy bővebben is szót ejtsen róla. Természetesen a 4K mellett HDR támogatást is kapott az új set-top box, így sokkal szebb képi megjelenítésben részesülnek majd a felhasználók.

Kisebb demózás után Eddy elmondta, hogy kissé újratervezték az Apple TV-t, így mostantól sokkal szebb és átláthatóbb maga a menü egyaránt. A10X processzort kapott (mint az új iPad Pro modellek) az új Apple TV, az ígéretek szerint pedig kétszer nagyobb teljesítményre képes, mint a negyedik generációs elődje. Aki pedig korábban vásárolt volna valamilyen filmet, annak automatikusan 4K felbontásúra fognak frissülni. Jó hír, hogy az árazások nem változtak, így a 4K kontentek is ugyanannyiba kerülnek, mint eddig a HD filmek.

apple-iphone-2017-20170912-11097

Több szolgáltatásról is beszélt Eddy, mint az élő sportközvetítések. Nagyon sanszos, hogy ezek a funkciók nálunk egyelőre nem igazán lesznek elérhetőek. Jó hír viszont, hogy az új A10X-nek és a 4K felbontásnak köszönhetően sokkal jobb élményük lesz a játékosoknak. A közeljövőben újabb ígéretes címek várhatóak, mint például a Sky.

Az Apple Watch 3-hoz hasonlóan szeptember 15-től indul az ötödik generációs Apple TV előrendelése, majd 22-től megvásárolható lesz. Egyelőre sajnos nincs hír, hogy mi benne leszünk-e az első körös országokban. További jó hír, hogy a negyedik generációs set-top box továbbra is piacon marad.

Képek: The Verge

Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!