Ezek az iOS 11 hetedik bétájának újdonságai

HusztiD 2017.08.23. 13:55 iOS, Videók 0 db 550

beta-7

Az Apple hétfő este folyamán tette elérhetővé az iOS 11 hetedik bétáját a fejlesztők számára, közben pedig a publikus béta programban résztvevők egyaránt megkapták az előző, tehát a hatodik kiadásokat. Ahogyan ilyenkor lenni szokott, az új szoftver számos újdonságot hozott, melyről a 9to5Mac és az EverythingApplePro csapata egy-egy remek videót készített.

Az alábbi felvételekből láthatjuk, hogy a hetedik kiadásra már kicsit elfáradtak az Apple programozói, hiszen nem sok új dolgot pakoltak bele. Mondhatjuk inkább, hogy eddig folyamatosan kaptunk valamilyen újdonságot az előző kiadásokban, most azonban inkább a felhasználói felület csiszolgatására mentek rá. A lent látható pár perces videókban pedig megtekinthetitek, hogy milyen különbségek vannak az előző verzióhoz képest.

Az iOS 11 pontos megjelenéséről egyelőre nem tudni. Ha az előző évet nézzük, akkor az Apple ott a nyolc bétát adott ki, így feltehetően most is hasonló lesz a helyzet. Ha minden jól megy, akkor következő héten érkezik a végső béta, majd a GM változat. Már csak az iPhone 8 event időpontja kérdéses, hiszen azután nem sokkal érkeznek a végfelhasználóknak szánt szoftverek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!