Új infókat osztott meg Jony Ive az Apple Parkról

HusztiD 2017.07.27. 09:55 Apple, Jony Ive, Kiemelt hírek 0 db 359

jony-ive-apple-park-800x416

A Wall Street Journal új interjút készített az Apple fenegyerekével, Jony Ive-val, aki újabb érdekességeket osztott meg az Apple Parkról. Azt ugyan még mindig nem tudtuk meg, hogy mikor költöznek be teljes egészében az almások az új főhadiszállásra, de azt igen, hogy Ive csapata valamikor ősszel pakol át a jelenlegi főhadiszállásból, az Infinite Loopból.

Mikor az Apple Parkot tervezték, akkor az eredeti elképzelésük az volt, hogy ne legyen sok emelet az épületben. Ive és a dizájn stúdió csapata ősztől a negyedik szinten lesz megtalálható, míg az Apple Watch részleg alattuk lesz eggyel. Lényegében egy helyen lesz a Mac, iPad, Siri és egyéb fontosabb részleg egyaránt, így a vezetőknek sem kell a fél épületet átutazniuk.

Mint tudjuk, az Apple Park összesen 12 ezer embernek fog munkát adni, így természetesen lesznek benne büfék egyaránt. A fő cafetériában napi szinten akár 14 ezer menüt is képesek lesznek felszolgálni. Az Apple alkalmazottai sajnos nem ehetnek ingyen, de a normál árhoz képest egy sokkal kedvezményesebb összegért juthatnak hozzá.

Ami a szociális életet illeti, abból sem lesz hiány, ugyanis a főépület belső udvarában péntek délutánonként különféle programok lesznek. Lehet majd sörözni, de lesznek fellépő zenekarok egyaránt. Nem mellesleg teljesen zöld lesz a környezet, ugyanis ezen a téren több, mint 9 ezer fa lesz beültetve. Hogy tovább fokozzák a hangulatot, ezen fák terméseinek nagy részét folyamatosan begyűjtik, amit az Apple Parko konyháin felszolgálnak.

Mi pedig kíváncsian várjuk a jövőbeli képeket és videókat, hiszen egyre közelebb kerül végső állapotához. Igazán káprázatos pedig akkor lesz, mikor az egész parkot befásítják.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!