Újabb Surface – MacBook reklámmal állt elő a Microsoft

HusztiD 2014.11.19. 18:21 Apple, Mac 3 hozzászólás 553

Microsoft-Surface-Pro-3

A hétfői nap folyamán már megmutattuk nektek, hogy milyen az új Skype reklám, melyet a redmondiak készítettek: Apple termékekkel reklámozták VoIP alkalmazásukat. Most ismételten előálltak egy újabbal, amelyben a legutóbbi tabletjüket, a Surface Pro 3-at mutatják be. Vagyis ha pontosabban szeretnénk fogalmazni, akkor egy MacBook Air-rel vetik össze.

Viszonylag hamar kezdik a karácsonyi reklámokat, ugyanis a legutóbbi pont az ünnepek hangulatát próbálja meglovagolni. Ha eddig nem tudtátok volna, akkor egy Surface Pro 3 több mindenre képes, mint egy MacBook Air. A Microsoft legújabb tabletjének egyedisége, hogy akár notebook-ként is használhatjuk, akárcsak az elődjeit. Ráadásul a hozzá járó ceruzával is működik és még saját támasza, illetve billentyűzete is van.

A redmondi vállalat egyébként az utóbbi időben erőteljes összehasonlító kampányba kezdett, ahol az Apple termékeivel vetik össze az általuk piacra dobott cuccokat. Érdemes viszont megjegyezni, hogy a Microsoft tanult a korábbi hibákból, ezáltal az utóbbi időkben színvonalasabb reklámokat láthattunk tőlük.

A legutóbb egyébként beégett a Microsoft, hiszen a CNN munkatársai csupán álcaként használták élő adásban a Surface Pro 3-at.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

 1. Fehérsólyom - 2014.11.20. 00:17

  Van ami erre használhatóbb, van ami meg arra.
  De kulcsfontosságú dolgokat azért nem kellene majd kifelejteni az iPadPro-ból. Máshol ezek már rég természetesek.
  (Jó-jó! Tudom. Ezekhez “egy komplett fejlesztői gárda” kell, mint már sokszor mondták nekem az “okosok”. Na és nincs meg ez a gárda hozzá?

 2. Baro Marci - 2014.11.20. 00:36

  Na, ja.

 3. ViTamás - 2014.11.20. 08:03

  “Nincs fejlesztő gárda”?!
  A világ legértékesebb cégénél???
  Imádom ezeket a kifogásokat!
  Jó hogy nem a nyomtatópapír hiánya …

Szólj hozzá Te is!