Elégedett a sajtó az Air 2-vel, az új Mini-vel nem annyira

HusztiD 2014.10.22. 14:35 Apple, iPad, Kiemelt hírek 1 db 614

ipad-all-hero-bb-201410_GEO_GB_contentfullwidth

Ma délelőtt már szót ejtettünk az új iPad Air 2-ről, amely eléggé meggyőző eredményeket ért el a Retinás iMac-kel karöltve. Most pedig a 9to5Mac szedte össze a nem is olyan rég megjelent új tabletekről alkotott véleményeket. A külföldi sajtó nagyon elégedett az Apple nagyobbik táblagépével, azonban a kicsivel már kevésbé.

Mint a legtöbb beszámolóból kiderült, az Air 2-t jelenleg nagyon szeretik. Nem is hiába, hiszen két gigabájt memóriát kapott, amelyhez egy a jelek szerint 3 magos A8X processzor társul. Nagyon jó értékelést kapott az új tablet dizájnja is, amivel 18%-kal vékonyabb lett, mint az előző generációs Air. Ha pedig ezt a legelső iPad-hez hasonlítjuk, akkor valami eszméletlen méretbeli különbségeket tapasztalhatunk. Az Air 2-ben rejlő erő pedig hihetetlen: simán felér egy pár éves laptop szintjéhez. Mindezek mellett pedig hozza a már jól bevált 10 órás üzemidőt, ami ismételten komoly pozitívumnak számít.

A Mini 3-mal kapcsolatosan már nem voltak ennyire elégedettek, ugyanis azt csak minimális változással adta ki az Apple. Az egyedüli plusz pont a Touch ID megjelenése, de ezen felül semmilyen pluszt nem tudnak felhozni. Ugyanazokat a hardverelemeket kapta a Mini 3, mint az előző modell. Ennek ellenére az ujjlenyomat olvasóval szerelt táblagépért 100 dolláros felárat kérnek el, amely nem biztos, hogy mindenki számára megéri a pluszköltséget.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Krisz i5 - 2014.10.22. 16:28

    Akinek szüksége van a TouchID-ra, annak megéri a felárat.

Szólj hozzá Te is!