Új Haswell processzorokat adott ki az Intel – jöhet a MacBook Pro frissítés?!

HusztiD 2014.07.22. 14:36 Apple, Egyéb, Mac 2 hozzászólás 298

Viszonylag nagy most a felhajtás a híres processzorgyártó háza táján, hiszen nem is olyan régen kiderült, hogy késnek a vállalat következő generációs egységei, a Broadwell chippek. Ennek ellenére nem kell csüggedni, hiszen némileg vigaszt nyújthat az Intel következő lépése, hiszen az elkövetkezendő napokban megjelennek a felturbózott Haswell processzorok.

A jelenleg piacon lévő Core i5 és i7-es modellek 2.0-tól 2.6 GHz-ig terjednek, az új frissítés alkalmával pedig 2.2-től 3.0 GHz-ig fognak ketyegni a processzorok órajelei. Ezen felül a speed boost-ot is megemelik 200 MHz-cel, így egy viszonylag gyorsabb egységeket kapunk majd. A MacBook Pro jelenlegi kínálatában a korábbi Core i5, illetve i7-es modellek találhatóak meg. A laptopok közül idén még csak az Air gépeket frissítette az Apple, az elemzők szerint pedig nemsokára jöhetnek a Pro modellek frissítései is, ahol valószínűleg már ezeket a processzorokat kapják meg a gépek.

A Broadwell chippekre pedig még várni kell, ugyanis a korábbi információk szerint csak a jövő évben kerülhetnek piacra az erősebb modellek, amelyek akár már a jövőre frissítésre kerülő MacBook Pro gépekben is helyet kaphatnak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. iFan - 2014.07.22. 14:39

    De remélem nem csak ilyen limonádé frissítés lesz, mint a MacBook Air-nél!

  2. Doncs - 2014.07.22. 23:50

    Mac mini frissítésről nincs semmi hír?

Szólj hozzá Te is!