Ezek lehetnek a következő évek OS X nevei

HusztiD 2014.06.02. 09:24 Apple, OS X 1 db 386

Az OS X 10.8 verziója volt az utolsó olyan rendszer, amely a különféle nagymacskák neveit használta, hiszen a 10.9-től kezdve az Apple egy egészen más irányba ment el. A tavalyi WWDC alkalmával maga Craig Federighi mondta el, hogy szeretnének olyan kaliforniai tájakról, nevezetességekről elnevezni a következő operációs rendszereket, melyek valamilyen úton-módon inspirálják őket.

A hétvége folyamán már napvilágot láttak a 2014-es WWDC logói, melyből kiderült, hogy az OS X 10.10-nek a Yosemite Nemzeti Parkhoz lesz köze, így valószínűleg a korábban regisztrált El Capitan nevet kaphatja meg. Igen ám, de időközben fény derült a többi bejegyzésre is, melyek az Apple rendszerének lehetnek a nevei. Előzetesen fontos lehet megjegyezni, hogy az alábbi neveket csupán levédették, ettől függetlenül semmi biztosat nem tudhat senki azok felhasználásról, de a remények szerint ezek lesznek a jövő OS X nevei.

A következőkre számíthatunk a az elkövetkezendő években: Yosemite, Redwood, Mammoth, California, Big Sur, Pacific, Diablo, Miramar, Rincon, El Cap, Redtail, Condor, Grizzly, Farallon, Tiburon, Monterey, Skyline, Shasta, Sierra, Mojave, Sequoia, Ventura és Sonoma.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. fezsóJ - 2014.06.02. 11:20

    kaliforniai tájak:
    California

Szólj hozzá Te is!