A Magyar Telekom módosította a jótállási jegy szövegét

Helme 2013.12.22. 15:13 Apple, Egyéb 4 hozzászólás 866

A Fővárosi Ítélőtábla még a múlt évben kötelezte arra, a Magyar Telekomot, hogy a jótállási jegyen lévő szöveget pontosítsa. Ugyanis az, hogy mi a “nem rendeltetésszerű használatból eredő” kár, nem volt világos. A Magyar Telekom most minden jótállási jegynél átírta ezt a részt.

A Magyar Telekom hangsúlyozza, hogy a Fővárosi Ítélőtábla korábbi ítéletét követően pontosította a jótállási jegyek szövegében a kifogásolt mondatot, amelyről a honlapján korábban tájékoztatást adott ki.

A jótállási jegyek szövegébe bekerült a „nem rendeltetésszerű használatból eredő” kiegészítés, egyértelművé téve, hogy a jótállás a nem rendeltetésszerű használatból eredő törés, sérülés esetére nem terjed ki. Amennyiben valaki továbbra is találkozik olyan jótállási jeggyel, amelyben még nem a módosított szöveg szerepel, abban az esetben a vásárlás még a jótállási jegyek módosítása előtti időszakban történhetett.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

4 hozzászólás

 1. Q - 2013.12.24. 11:12

  Zseniális! Ezzel végülis semmi sem változik, ugyanúgy megszívja az aki összetöri a telefont. A következő feladat, hogy legyen kibaszott 5s karácsony előtt! Közröhej, hogy hetek óta egy vállrándítással elintézik, hogy nincs és semmit sem tudnak róla, egyébként is húzzunk a picsába mi az h. Karácsony előtt telefont akarunk venni? Ha meg kell vmi, vegyél s4 hólapátot, hulladékból korlátlan mennyiséget sikerült bespájzolni.

 2. Steeme Cock Boobs - 2013.12.24. 15:31

  Q, emnek mi koze van mihez? :D

 3. akira - 2013.12.26. 06:56

  Most akkor mi nem volt vilagos a jotallasi jegyben? A nem rendeltetesszeru hasznalat avagy a kar fogalma?

 4. Feri - 2014.01.19. 12:08

  Sokszor hiányzik az “I” betű a “Q” előtt!
  Ezt láthatjuk most is! :D

Szólj hozzá Te is!