Bréking! Megérkezett és letölthető az iOS 7!

KeleMan 2013.09.18. 18:58 Apple, iOS, iPhone 49 hozzászólás 5 441

Megérkezett és letölthető az új iOS 7 mobiloperációs rendszer! Az Apple ígéreteihez híven a mai napon elérhetővé tette a legújabb és legfejlettebb rendszert, mely teljesen újradefiniálja a szeretett iOS eszközünket. Az új iOS 7 külcsínre teljesen megváltozott, sokkal színesebb, sokkal egyszerűbb, letisztultabb és átláthatóbb is lett, de alapjaiban mégis a megszokott remek használhatóságot biztosítja. Természetesen sok újdonságot is hozott az új iOS 7. Összeszedtük Nektek melyek is ezek.

Az iOS 7 rendszerben olyan remek újdonságok mutatkoznak be, mint a Control Center, az AirDrop iOS-verziója és a továbbfejlesztett multitasking funkció. Emellett a mindennapi teendőidet is képes még könnyebbé, gyorsabbá és szórakoztatóbbá tenni.

És bár külsőre sok alkalmazás megváltozott, használatuk rögtön ismerősnek fog tűnni. Így már az első pillanattól kezdve gond nélkül tudod használni a világ legfejlettebb mobil operációs rendszerét, amely most még fejlettebb, mint bármikor.

Control Center – Minden, ami kéznél kell legyen, most már ott is van.

A Control Center gyors hozzáférést biztosít azokhoz a vezérlőkhöz és alkalmazásokhoz, amelyekre valahogy mindig azonnal van szükséged. Csak legyints felfelé bármelyik képernyőn – akár zárolt állapotban is –, és olyan funkciókhoz férhetsz hozzá, mint a Repülőgép mód, a Wi-Fi be- vagy kikapcsolása, valamint a kijelző fényerejének beállítása. Vagy akár az új zseblámpa funkciót is elérheted, ha azt akarod, hogy fény derüljön a dolgokra. Még soha nem volt elérhető egyetlen legyintéssel ilyen sok funkció.

Bekapcsolhatod a Repülőgép módot, illetve a Wi-Fi, a Bluetooth és a Ne zavarjanak funkciót. Rögzítheted a kijelző tájolását és beállíthatod a fényerejét. Zeneszámokat játszhatsz le, szüneteltethetsz és ugorhatsz át. AirPlay-kompatibilis eszközökhöz csatlakozhatsz. Fél pillanat alatt érheted el a zseblámpát, az időzítőt, a számológépet és a kamerát.

Értesítési központ – Ma minden rólad szól.

Az Értesítési központ tájékoztat az új e-mailekről, a nem fogadott hívásokról, az elvégzendő teendőkről és sok minden másról. A új Today funkció pedig könnyen átlátható összefoglalást ad – a nevéből adódóan – a mai napról. Elég egy pillantást vetned az iPhone-ra, és máris tudni fogod, hogy van-e valakinek születésnapja, vagy érdemes-e esernyővel felszerelkezned. Ráadásul a holnapi napról is kaphatsz előzetes tájékoztatást. Az Értesítési központot bármelyik képernyőről elérheted, még zárolt állapotban is. Csak legyints az ujjaddal lefelé, és nem maradsz le semmiről.

– Milyen napod van? A Today funkció összefoglalja a napra vonatkozó legfontosabb tudnivalókat. És belepillanthatsz a holnapi napodba is.

– Az új All menüben átnézheted a rendszer összes jelzését, a Missed nézetben pedig azokat, amelyekre az elmúlt 24 órában nem reagáltál.

Multitasking – Sok dologra képes egy időben. Ahogy te is.

A multitasking mindig is praktikus módja volt az alkalmazások közötti váltásnak. Most még praktikusabb lett. Az iOS 7 ugyanis megtanulja, hogy jellemzően mikor használsz egy adott alkalmazást, és még azelőtt frissíteni tudja a hozzá tartozó tartalmakat, hogy elindítanád. Így ha a kedvenc közösségi alkalmazásodban mindennap reggel 9-kor szoktál körülnézni, a hírcsatornáid már várni fognak a megszokott időpontban. Ilyen az iOS 7 multitasking funkciója. Már akkor tudja, hogy mit szeretnél csinálni, amikor neked talán még eszedbe sem jutott.

Praktikusabb multitasking. Ha kétszer megnyomod a Főgombot, megjelenik a megnyitott alkalmazások előnézeti képe. Ha valamelyik alkalmazásból ki szeretnél lépni, egy legyintéssel az előnézeti képernyőn kívülre húzhatod. Okosan ütemezett frissítések. Az iOS a rendszerfrissítéseket az energiatakarékosság jegyében ütemezi, például, amikor a készülék be van kapcsolva, és Wi-Fi hálózatra csatlakozik. Így a frissítések nem fogyasztják feleslegesen az akksit.

Kamera – A kedvenc formátumaid ujjnyi közelségben.

Az iOS 7 Kamera alkalmazásában az összes kameraformátumot – állókép, videó, panoráma és az új négyzet – könnyedén elérheted. Egy érintés, és kész is a kép az általad választott formátumban, fél pillanat alatt. A panoráma formátum az iPhone 4S, az iPhone 5 és az ötödik generációs iPod touch készülékeken működik. A négyzet és a videó formátum, illetve a legyintő mozdulattal vezérelt felvétel az iPhone 4 vagy újabb iPhone, a harmadik generációs vagy újabb iPad, az iPad mini és az ötödik generációs iPod touch készülékeken működik.

Az új szűrőkkel pedig még többet hozhatsz ki képeidből. Újra divatba hozhatod a retrót. Felnyomhatod a kontrasztot. Fekete-fehérre állíthatod át. Teljesen szabadjára engedheted a kreativitásodat. A szűrőket állókép és négyzet formátumú felvételeknél alkalmazhatod. Válassz ki egy szűrőt, és máris láthatod a végeredményt, még mielőtt fényképeznél. Vagy készítsd el a képet, és alkalmazd a szűrőt utólag. Ha mégis meggondolod magad, és úgy döntesz, hogy a fotód jobb szűrő nélkül, egyszerűen eltávolíthatod róla. A Kamera alkalmazás szűrői iPhone 5 és ötödik generációs iPod touch készülékeken használhatók. A Fotók alkalmazás szűrőit az iPhone 4 vagy újabb iPhone, a harmadik generációs vagy újabb iPad, az iPad mini és az ötödik generációs iPod touch készülékek támogatják.

Fotók – Az élet tele van csodás pillanatokkal. Akárcsak a fotókönyvtárad.

Mostantól még gyorsabban, egyszerűbben és élvezetesebben böngészhetsz a legkedvesebb emlékeid között. A három új kategória – Collections, Moments és Years – idő és hely alapján rendezi a fotókat és a videókat. Ha a Years nézetre koppintasz, az összes képed megjelenik a kijelzőn. Az egyes éveken belül gyűjteményeket találsz, például a balatoni nyaralásodról. A gyűjteményeken belül pedig külön pillanatokba rendezve nézheted meg például a Siófokon készített fényképeidet vagy a vitorlázás közben felvett videóidat. Így nem számít, hogy hol és mikor született egy felvétel, seperc alatt megtalálod.

– A gyűjtemények felépítése. Koppints egy gyűjteményre, például a „Horvátország” nevűre, és dátum, illetve hely szerint pillanatokba rendezve láthatod a nyaralásról készített fotóidat.

– Az év képekben. Koppints a Year nézetre, és készülj az ámulatba ejtő látványra. Az összes fotód és videód megjelenik a képernyőn, szinte már műalkotás formájában.

– iCloud-fotómegosztás. Az iCloud szolgáltatás segítségével fotóadatfolyamokban oszthatod meg a legemlékezetesebb pillanatokat kedvenc ismerőseiddel. Barátaid fotókat, videókat és megjegyzéseket tehetnek közzé az adatfolyamodon, és azok automatikusan megjelennek a többiek iOS-eszközein is. Az új Activity nézetben egy helyen láthatod a megosztott adatfolyamok legújabb frissítéseit.

AirDrop – Dobj be mindent.

Fotók vagy dokumentumok küldésére az MMS vagy az e-mail nem rossz megoldás. Ha viszont a címzett közvetlenül melletted áll, az MMS és az e-mail kissé körülményesnek tűnik. Itt jön a képbe az iOS AirDrop alkalmazása. Segítségével könnyen és gyorsan oszthatsz meg fotókat, videókat, kontaktokat és bármilyen más tartalmat minden olyan alkalmazásból, amelyben van Megosztás gomb. Koppints rá, majd válaszd ki, hogy kihez szeretnéd eljuttatni a tartalmat: a többiről az AirDrop gondoskodik Wi-Fi és Bluetooth-kapcsolaton keresztül.

Nem kell bajlódnod a beállításokkal sem. Az átvitel ráadásul titkosított, vagyis a megosztott tartalom a legnagyobb biztonságban van. Az AirDrop iPhone 5, negyedik generációs iPad, iPad mini és ötödik generációs iPod touch készülékeken működik, és használatához iCloud-fiók szükséges.

– Legyél elérhető. Ha van kedved. Az AirDropban az iOS 7 rendszert futtató kontaktjaid számára automatikusan látható vagy. Ha gondolod, láthatóvá teheted magad a környéken lévő összes iOS 7-felhasználónak, vagy akár teljesen inkognitóban maradhatsz. Mindez csak egy koppintás a Control Center alkalmazásban.

– Fájl kézbesítve. A címzettek el is menthetik a tőled kapott tartalmat. Ebben az esetben a rendszer mindig a megfelelő helyre menti azt – a fotókat például a Fotók, a jegyeket a Passbook, a kapcsolati adatokat pedig a Kontaktok alkalmazásba.

Safari – A kevesebb most többet láttat.

Az iOS 7 Safari alkalmazása nagyobb, jobb és szebb felületet kínál a böngészéshez. A gombok és a sávok – például az egyesített intelligens keresőmező – rejtve maradnak, amíg gördítéssel meg nem jeleníted őket. Így minden eddiginél több tartalom fér el a képernyőn. A navigáció is egyszerű: egy legyintéssel előre- vagy visszafelé mozoghatsz az oldalak között. Mindezt úgy alakítottuk ki, hogy semmi ne legyen útban, és semmi ne akadályozzon.

– Egyesített intelligens keresőmező. Írj be egy URL-címet vagy keresőszót az egyesített intelligens keresőmezőbe, és a Safari automatikusan felajánlja a leginkább egyező találatot. Így gyorsan megtalálod a keresett weblapot.

– Új fülnézet. A megnyitott webhelyeket egyesített nézetben tekintheted meg, amelyben könnyedén válthatsz görgetéssel a lapok között. Ha be szeretnél zárni egy lapot, csak húzd a képernyőn kívülre.

– Megosztott hivatkozások. Megjelenítheted a Twitter-idővonaladon szereplő összes hivatkozást, és azt is láthatod, hogy ki tette őket közzé, illetve milyen megjegyzést fűzött hozzájuk.

– Olvasólista. Az Olvasólistádra felvett cikkek között gyorsan és könnyedén böngészhetsz. Görgetéssel, zökkenőmentesen válthatsz közöttük.

– iCloud Keychain. Az interneten sok mindenhez van szükség jelszóra. Az iCloud most már képes megjegyezni a fiókneveidet, jelszavaidat és hitelkártyaszámaidat. A Safari pedig automatikusan be tudja írni őket, amikor egy webhely bejelentkezést kér, vagy ha online szeretnél vásárolni. A funkció minden iOS 7 rendszerű készüléken és OS X Mavericks rendszerű Mac számítógépen használható. A 256 bites AES-titkosításnak köszönhetően pedig rendkívül biztonságos.

– Jelszógenerátor Amikor fiókot hozol létre valahol, a Safari generálhat hozzá egy egyedi, nehezen megfejthető jelszót, amelyet rögtön meg is tud jegyezni.

App Store – Ha alkalmazásról van szó, mindig jó helyen jársz.

Az iOS 7 App Store alkalmazásának új Apps Near Me funkciója megmutatja az aktuális tartózkodási helyedhez kapcsolódó népszerű appok gyűjteményét. Az új Kids kategóriában pedig korcsoportok szerint találod meg a gyerekeknek készült legjobb alkalmazásokat. Az iOS 7 ezenkívül automatikusan naprakészen tartja az alkalmazásaidat, így ezzel többé már nem kell foglalkoznod. Az automatikus frissítéseknek van még egy előnyük: megszabadulsz az új verziókra figyelmeztető piros jelzésektől.

– Népszerű alkalmazások a közeledben. Bárhol is jársz éppen – mondjuk például a Louvre-ban –, a Near Me elemre koppintva olyan alkalmazások közül válogathatsz, amelyek az adott helyen hasznosak lehetnek.

– A legjobb alkalmazások gyerekeknek. A szülők és a tanárok gyorsan megtalálhatják a tökéletes elfoglaltságot a gyerekek számára. Az új Kids kategóriában az ő korosztályuknak megfelelő szoftverek ellenőrzött kínálatából válogathatsz.

iPhone keresése – Ha mégsem sikerülne, ez még jó lehet.

Az iPhone elvesztése nem egy jó érzés. Szerencsére az iPhone keresése szolgáltatás segíthet visszaszerezni. De ha úgy érzed, hogy ez mégsem jön össze, az iOS 7 új biztonsági funkciói alaposan megnehezítik azok dolgát, akik jogosulatlanul használnák vagy eladnák a készülékedet. Az iPhone keresése funkció kikapcsolása és telefonod tartalmának kitörlése most már kizárólag az Apple ID azonosítód és jelszavad megadása után lehetséges.

Az iPhone keresése szolgáltatás ráadásul még a készülék tartalmának esetleges törlése után is képes egyéni üzenetet megjeleníteni. A készülék újbóli aktiválásához pedig Apple ID azonosítód és jelszavad szükséges. Vagyis az iPhone továbbra is a tiéd marad, bárhol is legyen.

Az iPhone keresése funkció csak akkor teszi lehetővé az iOS rendszerű készülékek helyének meghatározását, ha azok be vannak kapcsolva, és regisztrált Wi-Fi hálózathoz csatlakoznak vagy aktív díjcsomag tartozik hozzájuk. Egyes funkciók nem érhetők el minden területen.

– Üzenet a zárolt képernyőn. Az iPhone keresése szolgáltatás még a távoli törlés végrehajtása után is képes telefonszámot tartalmazó üzenetet megjeleníteni a zárolt képernyőn.

– Ha hazatér az iPhone. Ha a törlés után sikerült visszaszerezned az iPhone készülékedet, Apple ID azonosítóddal és jelszavaddal újból aktiválhatod.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

49 hozzászólás

 1. Lerobi - 2013.09.18. 19:00

  Iphone 5 , nekem már rajta volt a beta IOS 7 fel sem kínálja a frissítést !
  Ilyenkor mi van ?
  Segítség

 2. Attila - 2013.09.18. 19:03

  Akinek 7 beta van az csak itunes keresztul frissithet. Nem lehet OTA.

 3. Reaper - 2013.09.18. 19:04

  iPad 2-re megéri ? Valaki személyes tapasztalat?

 4. Dínó - 2013.09.18. 19:06

  iPhone 5.ios 7 beta 6 van rajta de nem ajálja fel a frissítést!!!Ilyenkor???

  • KeleMan - 2013.09.18. 19:10

   Sokszor el lett mondva, pont a GM változat miatt, hiszen ez fejlesztői változat. Vissza kellene tenni még minél hamarabb a 6-ost, hogy arra frissüljön a 7.

 5. Lerobi - 2013.09.18. 19:07

  Köszönöm de ott sem kínálja fel a frissítést azt írja a legfrissebb ???

 6. Lerobi - 2013.09.18. 19:07

  Ipad 2-re 10 perc és megírom !

 7. G. Dani - 2013.09.18. 19:11

  Iphone 4-re megèri felrakni, jól működik rsjta?

 8. Sándor - 2013.09.18. 19:11

  Nekem azt írja hogy sikertelen mért????

 9. Adri - 2013.09.18. 19:11

  Nekem Errort ír ki az iOS7 telepítésénél. Valaki segítsen!

 10. Kiko - 2013.09.18. 19:12

  Sziaaztok sikertelen frissitest ir ki ez amiatt lehet mert sokan akarjak letolteni? HELP!

 11. Stibier - 2013.09.18. 19:12

  Én iphone 5 re most töltöm kb 10 perc és megírom milyen.

 12. Márk - 2013.09.18. 19:12

  Nekem iOS 6.1.4 van fent, de az iTunes nem jelzi, hogy lenne rá frissítés :/ ez miért van?

 13. Peti - 2013.09.18. 19:12

  Mi van akkor ha Ipad 4-en szoftverfrissítés sikertelen?? Hiba van az IOS 7.0 letöltése közben?

  Ilyenkor mi a teendő???

 14. Szitto - 2013.09.18. 19:13

  iPhone 4-re megéri frissíteni? Nem lessz lassabb mint iOS 6-on?

 15. co - 2013.09.18. 19:14

  Hiba történt az iOS7 letöltése közben. Nekem ezt írja ki.

 16. Sanya - 2013.09.18. 19:14

  hiba az IOS7.0 letöltése közben, ez miért van ? van tárhelyem és mindenem eredeti, nincs dzsérbrék meg semmi , ötlet ? megfagyhatott az apple szervergép ?:)

 17. JayCircus - 2013.09.18. 19:16

  Nekem azt írja ki, hogy hiba történt a frissítéskor és még el sem kezdi… :S Ilyenkor mi van? 4S-es vagyok.

 18. Hasirama - 2013.09.18. 19:17

  Nalam azt irja ki hiba a frissités közbe! Valaki??

 19. Antal Péter Gergő - 2013.09.18. 19:17

  Már meg is akadt… máris nem megy a letöltés…
  elindult,6 perc volt hátra és azóta leállt… azóta próbálom szedni de mindig hibát ír ki…rohadtjól megcsinálták ismét….

 20. mr.megyi - 2013.09.18. 22:41

  Tessék.. Így dobhatod ki a nemrég még jónak számító 3GS-t.. És ugyan ez várható majd a következő szériáknál is.. Mai napig semmi baja a telefonomnak, viszont ezek a frissítések mar nem érhetők el, velük együtt majd az új APP-ok sem.. Köszi Apple :)

 21. Pepe9974 - 2013.09.18. 23:09

  iPad 4-en nekem is párszor azt írta, hogy nem lehet átállítottam angolra, hogy le tudjam nekik fotozni mi a baj és írni suuportnak, de úgy már sikerült :)

 22. Apu - 2013.09.18. 23:14

  Eleg sokáig nem volt elérhető az IHungary? Miért?
  Már biztos unalmas, ha valaki olvasta a régebbi hozzászólásaimat, de nekem tökéletesen lejött -kb 12 perc alatt- és kb 25 perc alatt frissítette, ellenőrizte, telepítette!
  Teljesen jó, ráadásul már tetszik is!
  Iphone 5 64-es.

 23. Gy. - 2013.09.18. 23:44

  Édes jó Istenem mi van itt… El lett mondva hogy a béta verziók és a GM, a fejlesztők számára van, ne telepítse senki. De neeeem ……Türelmetlen vagyok felrakom, most meg sir a szám hogy jaaaj most mi lesz? Nem ajánlja fel az OTA frissítést…. Az is el lett mondva,hogy aki JB-ezni akar az ne frissítsen ios7-re, de le merem fogadni hogy igy is sokan frissítik aztán majd megint csak sír a szájuk ha nem lesz egy darabig megoldás downgrade-re…Meg megáll telepítés közben… Szerintetek hányan próbálkoznak most a világon egyszerre? Kicsit leterhelekt lehetnek az apple szervei. Nem gondoljátok? De Isten őrizz hogy esetleg holnapig várjatok, hátha addigra kicsit felgyorsul a dolog…. Nem!Nem! Most kell!!!! Még ha fél úton le is fagy, nem baj!!! Hátha sikerül levélnehezéket csinálni a készülékemből… Nem baj!! Megéri!!! MOSTMOSTMOSTMOST!!!!

  Sok sikert!

 24. Apu - 2013.09.18. 23:54

  Ja, 18:59-kor kezdtem tölteni!
  Csodálkoztam is, milyen simán ment!

 25. Aggressor - 2013.09.19. 00:16

  App store is zizi néha.. Biztos sokan töltögetnek… Ugyan én nem frissítek..

 26. Berci - 2013.09.19. 00:27

  Nekem nem töltötte le! Pedig 5- van!

 27. Awesome_1995 - 2013.09.19. 00:29

  iPad 4 tulajdonosoknak !!! Nekem is azt írta ki hogy szoftverfrissítés sikertelen vagy vmi hasonló abba kék négyzetbe,ketségbe estem ,rádugtam a gépre és itunes-sal elsőre “pikk-pakk” kész is van !!!:)

 28. Vtomix - 2013.09.19. 01:21

  Iphone 5 :: iOS 7 + LTE = fail

 29. scamp - 2013.09.19. 01:23

  Én i4-re tuti nem töltöm le.Annak idején a 3GS-em is belassult a frissítés után.Nem b.szok el egy tökéletes készüléket.

 30. Bela kovacs - 2013.09.19. 01:38

  Na majd ha kijön a jailbreak. Addig sok értelme nincs.

 31. Greeco007 - 2013.09.19. 03:16

  Nekem kisebb üldögélés után WiFi-n simán lejött!!! Aktiválás simán ment!!! Nem fagy, gyorsabb lett, és káprázatosan szép!!! Kitett magáért ismételten az alma!!!!

 32. Asdasd - 2013.09.19. 06:59

  Nekem iphone5 van, de nem ajanlja fel a telo a frissitest…. Mi a teendo?

 33. Bali - 2013.09.19. 11:53

  ha már feltettem és nem tudok appstore ból letölteni az miért lehet?

 34. Jacareadam - 2013.09.19. 11:58

  IPhone 4-re tokeletes. Béla, mégis mire kell neked még a jailbreak? Van ebben minden ami kellhet. Mellesleg könyörgöm a iHungraysok a faszba szokjatok le a breaking szó é-vel írásáról, mert kiégeti a szemem és ilyen szó nincs!

 35. Szasza - 2013.09.19. 13:32

  Ipad 2. 15 perc feltelepítési idő és frankón megy :)

 36. Dénes - 2013.09.19. 13:38

  Ipad minin jol fut. Vannak bugok de nem veszes :)

  *OFF* infinity blade 3 az appsoterban (es letoltve) arrol nem irtok egy ismertetot? :) mindenkepp megeri. Ngyon jo folytatas lett! *OFF*

 37. Taylor - 2013.09.19. 14:48

  Ott a pont Gy. Erre mondtam én a múltkor, hogy agyatlan banda de ismét bebizonyosodott!

 38. Szitto - 2013.09.19. 15:32

  iPhone 4-en biztosan működik? Nem szagat vagy lassul be?

 39. évi - 2013.09.19. 18:09

  Iphone 4-re érdemes felrakni : és lehet h. kicsit bugyuta kérdés , de honann tudom letölteni és ingyenes vagy mennyibe kerűl ? ha letöltöm minden alkalmazás rátevődik utána ami elötte rajta volt?

 40. Baglama - 2013.09.19. 19:39

  Sziasztok! I4en tökéletesen fut, nem lassú, nem akad. Ajánlom!

 41. Ági - 2013.09.19. 23:25

  A kamera fejlesztések nagyon jók lettek.
  A bizonsági frissítések is hasznosak.

  Nagyjából ez a két tulajdonság, amit pozitívumként el tudok mondani az IOS7-ről! Nekem nagy csalódás :(
  – A háttérkép méretét nem lehet beállítani, így nem lehet saját képet rendesen beigazítani.
  – A mail rendszer frissítésekor nem írja ki az utolsó frissítés pontos idejét, helyette a ” Nemrég frissítve ” szöveggel gondolták a fejlesztők beazonosítani az időpontot.
  – Az új csengőhangok és jelzőhangok némi nosztalgiát ébresztenek az emberben, mert leginkább egy Nokia 3210-es csengőhang tárának felelnek meg.
  – Az hagyján, hogy a hangok enyhén butított klimpírozásra hasonlítanak, de nem sikerült helyesírási hiba nélkül magyarra fordítani őket!!! Ennek köszönhetően a “tengerpart” fantázianévre hallgató csengőhangot sikerült “tenerpart” névvel szerepeltetni a listán!! Szégyen gyalázat, hogy Egy Apple terméknél ilyen előfordulhat!!!

  A fenti hibák mellett az új külsőt inkább nem minősítem… Elég annyi, hogy meg sem közelíti az Apple-től elvárható színvonalat!!!

  :(

 42. Farkasgabor - 2013.09.20. 07:22

  Óriási csalódás!! A frissítés simán lejött,de amikor bekapcsoltam és megláttam ezeket a buta, 80-as évekre emlékeztető ikonokat, nem hittem a szememnek! Borzasztó,ocsmány és gagyi!! Ez az első benyomásom,a tartalmatajd később..

 43. Mrxy - 2013.09.20. 14:11

  Az ipadon mér nincs panoráma?7.1 ben benne lesz?

 44. Mrxy - 2013.09.20. 14:14

  Évi!Az alkalmazások nekem ipad 2 nem veszetk el.Beállítások, szofverfrissítésnél tod letölteni

 45. iPhone4 - 2013.09.23. 12:30

  Én részemről i4-re nem ajánlom!!
  A 4s és i5 biztosan hiba nélkül futtatja,de i4-en darabos…
  Nekem nem fagyott,vagy ilyesmi,de nagyon megbízhatatlan érzetet kelt a telefonban.
  1 napot használtam,de elvesztettem azt az “iphone-os” érzetet.
  Másnap éjszaka vissza töltöttem a 6.1.3-ast,azt már megszoktam és sosem csalódtam benne.
  A ios7-et akkor frissítem majd be,ha kijött a 7.xx update és mindenki dicséri.
  Addig marad a 6.1.3.
  Mindenkinek javaslom,aki még nem tért vissza,addig tegye,amig az Apple kiad aktivációs kulcsot a 6.1.3-hoz. utána shsh-val sem lesz lehetőség visszatérni.
  Üdv mindenkinek!

 46. Barta Noemi - 2013.09.25. 15:08

  Sziasztok! En gyorsan letudtam tölteni 5-re.. De bánom!!:(( sztem nagyon szar! Nekem gagyi a grafika..nem műkszik a videom, nem tudom a hívast elutasitani…stb.:( tudja vki h visszalehet állitani az előzőt még vhogy? Nagyon jo lenne:(( én ezt nem ajánlom senkinek!! Maradjatok a jol megszokottnal..

 47. Cuci - 2015.08.03. 11:39

  Valaki tudna segíteni nekem?
  Nekem iOS 6.1.6 van a telefonomon és szeretném frissíteni!! iOS 7re!
  iPhone 3GS telefonom van és nem tudom hogy kell letölteni köszönöm előre is!!

  • Skarp - 2015.08.03. 12:41

   szia, a 3GS-re a legújabb támogatott rendszer a 6.1.6, úgyhogy nem fogod tudni frissíteni. nem is bírná a hardvere a hetest.

Szólj hozzá Te is!