Mobilalkalmazáson keresztüli rendelést tesztel a McDonald’s

Dan 2013.09.15. 13:57 Apple, Programok 3 hozzászólás 1 356

Újfajta rendelési módot tesztel több amerikai városban is a McDonald’s, mely lehetővé tenné, hogy sorban állás nélkül mobileszközön keresztül rendelhessünk az étlapon felsorolt termékek közül. Email-ben erősítette meg újfajta rendelési mechanizmusának egyelőre még tesztelési fázisban járó megoldását a McDonald’s – írja a Bloomberg.

A szakportálnak adott információk szerint az új mobil-app lehetővé tenné, hogy sorban állás nélkül gyakorlatilag mobileszközünkön adhassuk le rendelésünket az étlapon szereplő menüre, hamburgerre vagy egyéb termékekre, amit ezt követően a megadott étteremben személyesen lehetne átvenni. Az újdonságot egyelőre kizárólag két amerikai nagy városban, a Salt Lake City-ben, és Texas állambeli Austin-ben található éttermekben vezetnék be. Ha a program beválik további McDonald’s-okra bővítenék ki a “mobil-étlap” szolgáltatást.

Lisa McComb a gyorsétterm-lánc szóvivője azt is elárulta, hogy az alkalmazás nem csak kizárólag rendelésre, hanem kuponok gyűjtésére, akciók valamint speciális ajánlatok igénybevételére is alkalmas lesz. A McDonald’s-féle étlap-alkalmazás egyébként nem új keletű, a Burger King például már rendelkezik hasonló megoldással.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

3 hozzászólás

  1. Gyuszi - 2013.09.15. 14:05

    Itthon is nagyon joo lenne:)

  2. chris - 2013.09.15. 14:08

    foleg h itthon a gyorskajalda alacarte modon mukodik…

  3. Peti - 2013.09.15. 15:46

    Itt ugysem lenne ilyen talán 20ev mulva

Szólj hozzá Te is!