Így nézheted élőben a Britain’s Got Talent döntőjét iPhone-ról

Helme 2013.06.08. 20:19 Apple, iPhone 5 hozzászólás 2 275

Az Attraction nevű magyar társulat a legtöbb közönség szavazattal jutott be az ITV kereskedelmi televízió által évente megrendezett vetélkedősorozat idei döntőjébe. A Britain’s Got Talent a legnagyobb brit tehetségkutató, aminek ma este tartják a fináléját. Mivel sokan szeretnék élőben végigkövetni, így megmutatjuk, hogyan lehet mindezt iPhone-ról és iPadről megtenni. Ha a híreknek hinni lehet, akkor a magyar csapat viheti el az első helyet.

A The Sun – a legnagyobb példányszámú brit napilap – szombati kiadásában felfedte: tudomása szerint Simon Cowell, a show producere és zsűrijének elnöke titokban már elkezdte az előkészületeket az Attraction “áttelepítésére” Las Vegasba, az amerikai szórakoztatóipar fellegvárába, ahol az egyik legnagyobb megashow, a Cirque du Soleil riválisaként léptetné fel a magyar együttest.

Cowell még abban az esetben is támogatná az Attraction karrierjét, ha a társulat mégsem nyerné meg a szombati döntőt, mivel “egy vagyont” remél a magyar árnytáncosoktól – írta a brit lap. A Britain’s Got Talent egyik bennfentese azt mondta a The Sunnak, hogy “Cowell szilárd meggyőződése szerint az Attraction jövője Las Vegasban van”.

A The Sun úgy tudja, hogy a társulat “a brit nép előtt tisztelgő” műsorral igyekszik megnyerni a zsűri és a nézők szívét a döntőben. Az erre a különleges alkalomra koreografált, “Best of British” jellegű összeállításban állítólag feltűnik II. Erzsébet királynő, Sir Winston Churchill néhai brit miniszterelnök, és megelevenedik a tavaly nyári londoni olimpia is.

Sajnálatos módon a Britain’s Got Talent hivatalos alkalmazása csak a UK Store-ból tölthető le, így aki nem rendelkezik brit profillal, annak más alternatíva után kell néznie. Kutakodtunk egy kicsit és találtunk egy nagyon jó streamet, ami működik iPhone-nal és iPaddel egyaránt, miközben nem ugrik fel százmillió hirdetés. Ha erre a linkre kattintasz, akkor azonnal átnavigál téged a stream főoldalára. Itt a UK LIVE TV menüpontra kell kattintanod, majd az ITV1 logójára. Aztán már nézheted is, reméljük nem terhelődik túl. Magyar idő szerint 21:30-kor kezdődik a vetélkedő döntője.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

5 hozzászólás

  1. iKendiman - 2013.06.08. 22:58

    Es nyertek :)

  2. Laci - 2013.06.08. 23:06

    Gratula Nekik! Ügyesek voltak! Ismét van, akikre büszkék lehetünk!
    Gratula Nektek is, mert így élőben szerezhettem tudomást erről a remek hírről!
    Köszönjük!!!

  3. Zalán - 2013.06.09. 11:30

    Nincs kétségem afelől, hogy gyorsan meg fogják hódítani a világot!:)

  4. Nem - 2013.06.09. 13:41

    Nagy tapsot nekik!

  5. Bence - 2013.06.10. 09:01

    Gratula

Szólj hozzá Te is!