Júniusban érkezik az Adobe Creative Cloud

KeleMan 2013.05.09. 11:35 Egyéb, Programok 1 db 407

Az Apple átütő sikerét ellesve az iCloud szolgáltatásával, mára minden nagyvállalat valamilyen felhőszolgáltatásban gondolkodik. Ezt lépte meg az Adobe is, mely a népszerű Photoshop és egyéb grafikai szerkesztőprogramok csúcskategóriás termékeit kínálja, a maga csúcskategóriás áraival. Persze a minőséget meg kell fizetni, de a több százezer forintos, sőt nem egyszer  milliós tételek nem épp vásárlócsalogatóak.

Az új Creative Cloud viszont a most oly divatos előfizetési formát erőlteti. A teljes csomag havidíja 49,99$-ba kerül, míg csak a Photoshop 19,99 dollárba fog fájni. Persze itthon az euró és az áfa miatt ez egy picit más lesz, de akkor is sokkal kedvezőbb, mintha egy teljes licencet fizetnénk ki.

Hazánkban ha csak egy Adobe szoftvert választanánk, akkor havi 24,59€-t kell majd leperkálni, melyért megkapjuk a legfrissebb szoftverváltozatot és 20 GB tárhelyet a felhőben. Ha a teljes termékportfóliót használnánk, akkor 61,49€-t kell áldozzunk rá havonta, mely mellé szintén 20 GB tárhely jár a felhőben és teljes hozzáférés a szolgáltatásokhoz.

Természetesen létezik ingyenes változat is, melyben 2 GB tárhely mellé 30 napos kipróbálási lehetőség is jár majd bármelyik programhoz.

Hivatalos oldal: Adobe Creative Cloud

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Tamás - 2013.05.09. 16:45

    Nem pontos a cím. Közel egy éves a Creative Cloud de mostantól az Adobe termékek csak ezen keresztül lesznek elérhetőek.

Szólj hozzá Te is!