A Gameloft bemutatta a Gangstar Vegas előzetesét

Tian 2013.05.05. 16:36 Apple, Játékok, Rövidhírek 2 hozzászólás 1 606

Készülőben a Gangstar következő része, legalábbis a Gameloft beharangozó videója alapján. A West Coast Hustle, a Miami Vindication és a Gangstar Rio után, ez lesz a negyedik része a Gangstar sorozatnak. A Gangstar hajaz a GTA stílusára, bár egyszerűbb csomagolásban, de való igaz, hogy kellemes órákat tud szerezni a műfaj szerelmeseinek. Amíg nem jelent meg a Rockstar játéka iOS platformon, addig ez volt az etalon, többször vezette a hazai fizetős listát.

A Gangstar Rio már elég jóra sikerült, több mint 60 küldetés és rengeteg jármű – kezdve sportkocsiktól a repülőkön át egészen a jetpack-ig – várta a játékosokat egy kis bűnözésre. A mozgástér is bővült, szabadon mászkálhattunk kedvünkre Rio utcáin. A Vegas-ről eddig még semmi információ, hogy milyen újdonságok érkeznek majd és az előzetes videóból sem tudunk meg többet, viszont jó hír, hogy már készülőben a játék. Csupán annyit tudunk, hogy Vegas-ban fog játszódni, a többi már a képzeletünkre van bízva.

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

2 hozzászólás

  1. Geri - 2013.05.06. 19:57

    De jó! Remélem jobb lesz mint a rio mert az egy pénzkidobás volt

  2. attila - 2013.06.08. 17:35

    sziasztok 2013 június 7-én indult útjára jailbreakelt mobilokon, iphone 3gs/4/4S/5-ön.

Szólj hozzá Te is!