iOS alkalmazás is segít a Balaton-felvidéki Nemzeti Parknak

KeleMan 2013.04.11. 19:52 Apple, Programok 0 db 442

Megújult a Balaton-felvidéki Nemzeti Park emblémája és elkészült a park okostelefon-alkalmazásának új verziója. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatósága hétfői közleménye szerint az újítást a kiadványok, ismertető táblák, webes felületek megváltozott képi világa, valamint a logókkal szembeni elvárások tették szükségessé.

Az igazgatóság által javasolt két új logóváltozat közül végül a nagyközönség választotta ki a győztes emblémát, amely méltó módon jelképezi a védett területeket és a természetvédelmi munkát – írja közlemény.

A park a hazai nemzeti parkok közül elsőként készíttetett okostelefon-alkalmazást, amely tavaly nyár óta ingyenesen letölthető Android, iPhone/iPad, valamint 2013 tavaszától már Windows Phone és Windows 8 készülékekre is. A most bemutatott új alkalmazás segítséget nyújt a látogatóknak, hogy virtuálisan megismerkedjenek a park egyedülálló látnivalóival, akik pedig személyesen látogatnak a parkba, alaposabb információkat kaphatnak a természeti kincsekről – olvasható a közleményben.

Balaton-felvidéki Nemzeti Park (AppStore Link) Balaton-felvidéki Nemzeti Park
Fejlesztő: Appsters Co.

Besorolás: 4+2

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!