Gameloft – Megérkezett a Dungeon Hunter 4

KeleMan 2013.04.11. 10:57 Apple, Játékok 4 hozzászólás 2 928

Tegnap éjszka, a Gameloft egyik legnagyobb sikercímének, a Dungeon Hunter játéknak megérkezett a negyedik része az App Store áruházba. A játék teljesen ingyenesen letölthető, de mint  jól tudjuk az IAP (In-App-Purchase) tartalmakért fizetnünk kell. Az alkalmazás mérete viszont hatalmas, 974 MB-ot kell letölteni és jó ha legalább másfél gigabájt szabad hellyel rendelkezünk az iOS készülékünkön.

A játék rendelkezik egy viszonylag hosszú, epikusnak is nevezhető egyjátékos móddal. A sztoriban megjelennek a főellenségek is és pár remek tárggyal is gazdagodhatunk kalandozásaink során melyek persze plusz bónuszokat adnak. A főhősünket 4 különböző karakterosztályból választhatjuk ki, akit a remek interaktív D-Pad segítségével irányíthatunk. Természetesen van többjátékos mód is, COOP- és PvP-módokkal.

A grafika remek, a hangok jóknak mondhatók, mondhatni, hogy a sztori is rendben van, de az IAP elvette a kedvem. Biztos mindenki emlékszik rá, hogy az iOS játékok megjelenésével azok valódi játékok voltak, megvásároltuk és sokszor órákig, sőt napokig le sem tudtuk tenni. Napjainkban azonban ez megváltozott. A játékot letöltöttem, kipróbáltam, de amikor már azt vettem észre, hogy a program orrba-szájba el akarja adni nekem a tárgyakat, amit persze valódi pénzért tudnék megvenni, és több időt töltöttem az Inventory és Shop menüpontokban, mint magával a játékkal, akkor letettem és töröltem.

Egy külföldi oldalon mondta nagyon helyesen egy kommentelő:

“It’s not about “playing” anymore, it’s all about “paying”!”

Mert ez már valóban nem a játékról szól, hanem a fizetésről. Köszönöm, de nem kérek belőle, még akkor is, ha jelenleg ez a trend és a menő piaci magatartás. Aki szeretné kipróbálni, az alábbi linkre kattintva letöltheti az új játékot, akarom mondani mikrotranzakciós gyöngyszemet.

Dungeon Hunter 4 (AppStore Link) Dungeon Hunter 4
Fejlesztő: Gameloft

Besorolás: 12+4.5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

4 hozzászólás

 1. Scott - 2013.04.11. 18:33

  Tiszta Diablo III …

 2. Geri - 2013.04.12. 20:42

  Nekem nem tetszik

 3. Csigusz - 2013.04.13. 09:45

  Sokkal jobb a 3-nál! Élvezhető..viszont az IAP benne van rendesen:D

 4. Gyubko - 2013.05.26. 16:36

  Lvl22es vagyok hányás szinten kapok új cuccokat?

Szólj hozzá Te is!