Az Apple-nek annyi pénze van, hogy megvehetné Ciprust

NZsolt 2013.03.31. 21:43 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 568

Kiverte a biztosítékot a YouTube-on a Fox News amerikai televíziós csatorna egyik műsorvezetőjének, Charles Krauthammernek az egyik poénja. Az egyébként Pulitzer-díjas újságíró és politikai elemző úgy gondolta, hogy jó ötlet „továbbgondolni” a válságkezelés alternatíváit.

Szerinte az Apple zsebből ki tudná perkálni a szigetországnak szükséges mentőcsomagot, ezzel tulajdonképpen megvéve azt. „Megvehetné az egész országot, és átnevezhetné iCiprusra is” poénkodott, ám a ciprusiak valószínűleg nem nevettek vele.

A videó alatti kommentek is egyértelműen megmutatják: erre a fajta humorra nem vevő senki, különösen annak fényében, hogy a helyzet miatt rengetegen vesztették el munkájukat egyik napról a másikra. „Fogj egy Apple-t és dugd fel a s#ggedbe”, „iDióta” és ehhez hasonló szavakkal illették a vicceskedő műsorvezetőt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

21 éves egyetemista, a technika messzebbi oldaláról. Kedveli az áram nélkül is működő dolgokat.

3 hozzászólás

  1. iMarc - 2013.04.01. 01:17

    Igazat mondott? Igazat. Akkor nem megsértődni kell, nem átmenni menstruáló szűzlányba, hanem tudomásul venni. Nem a riporter, s nem az alma okozta a vesztüket.

  2. Senogabi - 2013.04.01. 08:01

    Kb egy honapja az volt a hír, hogy az Apple megvehetné Magyarországot…. Megírom a jövő havi fos cikk címét ide: az Apple-nek annyi pénze van, hogy megvehetne Szlovéniát. ….

  3. ESzállás - 2013.04.02. 13:06

    Sőt az Apple megvehetné Imarc-et is. :-)

Szólj hozzá Te is!