Az Apple növeli a háttértárat, érkezhet az új 128GB-os iPad

KeleMan 2013.01.29. 14:11 Apple, iPad, Rövidhírek 0 db 457

Érdekes pletyka látott napvilágot az elmúlt órákban. Az iOS 6.1 utolsó 5-ös bétájának egyik fájljában a szakemberek egy 128GB-os eszközre való utalást fedeztek fel. Persze az Apple tegnap egyből ki is adta az új végleges iOS 6.1-es rendszert, de állítólag abban is megtalálható az új modellre való utalás. Az iTunes 11 alkalmazás grafikái között is találtak egy ikont, mely már ezen eszközre utal, illetve tegnap a 9to5Mac munkatársai is olyan információhoz jutottak egy amerikai áruházlánctól, hogy az Apple hamarosan bevezeti a nagyobb háttértárral felszerelt iPad készüléket.

A 128GB-os iPad WiFi modell ára várhatóan 799 dollárba fog kerülni, míg az LTE képes mobilinternetes változat 929 dollárba. Valószínűsíthető egyébként, hogy az Apple a 9,7″-es iPad modelljéből fogja az új változatot piacra dobni, de ezen felül nem várható nagyobb termékfejlesztés a múlt év október végén bemutatkozott negyedik generációs táblagépből.

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!