Könyvajánló – Ötven árnyalat-trilógia

KeleMan 2013.01.22. 20:33 Apple, Könyvajánló 9 hozzászólás 12 304

Az erotikus, mulattató és mélyen megindító Ötven árnyalat-trilógia olyan történet, amely hatalmába keríti és birtokba veszi olvasóját, azután mindig vele marad. Amikor Anastasia Steele, az irodalom szakos egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát. A nem ebben a világban élő és ártatlan Ana megretten, amikor ráébred, hogy akarja ezt a férfit, és annak rejtélyes tartózkodása ellenére kétségbeesetten próbál közelebb kerülni hozzá. Grey, aki képtelen ellenállni Ana szelíd szépségének, eszének és független szellemének, elismeri, hogy ő is akarja a lányt – de a saját feltételei szerint. Ana, akit egyszerre ijeszt és izgat Grey szokatlan szexuális ízlése, habozik. Greyt minden sikere – multinacionális vállalkozásai, hatalmas vagyona, szerető családja – ellenére démonok gyötrik. Amikor a pár vakmerő, szenvedélyes viszonyba kezd, Ana fölfedezi Grey titkait és tulajdon, sötét vágyait.

A szürke ötven árnyalata (AppStore Link) A szürke ötven árnyalata
Fejlesztő:

Besorolás:

Ár: 6,99 € Letöltés

A gyönyörű fiatal milliárdos, Christian Grey egyedi ízlésétől és sötét titkaitól elbátortalanodva Anastasia Steele kilép a kapcsolatból, és beindítja karrierjét a seattle-i könyvkiadónál. De a Christian iránt táplált vágy még mindig jelen van minden egyes ébredésénél, és amikor a férfi egy új megállapodást ajánl fel, Anastasia képtelen ellenállni. Újra lángra lobban perzselően érzéki viszonyuk, és Anastasia egyre többet tud meg sérült és megszállott „Ötven árnyalatának” szívszaggató múltjáról. Míg Christian belső démonaival harcol, Anastasiának szembe kell néznie a férfi korábbi partnerei iránt érzett dühével és féltékenységével, és meg kell hoznia élete legfontosabb döntését.

A sötét ötven árnyalata (AppStore Link) A sötét ötven árnyalata
Fejlesztő:

Besorolás:

Ár: 6,99 € Letöltés

Amikor a naiv Anastasia Steele és a gyönyörű fiatal milliárdos, Christian Grey találkozott, azonnal átjárta őket az érzéki izzás, amely visszavonhatatlanul megváltoztatta az életüket. Ana, akit sokkolt, bár ugyanakkor vonzott Christian nem szokványos szexuális ízlése, komolyabb elköteleződésre vágyott. Christian, nem akarván elveszíteni a lányt, beleegyezett a feltételeibe. Most mindenük megvan – szerelem, szenvedély, intimitás, vagyon és a világ összes lehetősége. De Ana tudja, hogy az ő szerető Ötven Árnyalatával nem lesz könnyű, együttlétük számos nem várt kihívás elé állítja mindkettőjüket. Anának meg kell tanulnia osztozni Christian fényűző életstílusában, anélkül, hogy feláldozná identitását. Christiannak pedig felül kell kerekednie agresszív irányítási kényszerén, miközben múltja démonjaival is meg kell küzdenie. De éppen amikor úgy tűnik, közös erővel bármilyen akadályt képesek leküzdeni, a balszerencse, a rosszakarat és a végzet összeesküszik ellenük, és valóra válnak Ana legsötétebb félelmei…

A szabadság ötven árnyalata (AppStore Link) A szabadság ötven árnyalata
Fejlesztő:

Besorolás:

Ár: 6,99 € Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

9 hozzászólás

 1. Blabla - 2013.01.22. 23:04

  Ennek mi köze is van az apple hez ? Bocs lehet csak én nem értem hogy kerül ez ide :)

  • Helme - 2013.01.23. 00:02

   Az, hogy az iBook Store-ban magyarul megvásárolható és nagyon kevés új könyv van ami kapható, így mostantól gyakrabban számolunk be olyan könyvekről ami iPhone-ra és iPadre letölthető a virtuális boltból. Én például iPad minin olvastam ki mind a három részt. Biztos, hogy nem vettem volna meg fizikai formában, de így kedvet kaptam hozzá. Lehet, hogy más is kedvet kap majd.

 2. iMilàn - 2013.01.23. 06:59

  Igaz! Màr èn is meg akartam venni anyumnak, de akkor letöltöm! Kösz hogy szoltatok!

 3. Regi - 2013.01.23. 09:41

  Ezzel ki lehet kergetni a világból, akkora értékelhetetlen maszlag az egész. Engem valahogy nem az ilyen ponyvaregények ragadnak meg úgy, hogy velem maradnak örökre… Semmi értelme az ilyen híreknek, másrészt meg olcsóbb boltban szóval egyelőre az ár miatt a legtöbb (főleg magyar nyelvű) ebook nevetséges.

 4. Zso - 2013.01.23. 19:17

  Regi! 8 euróba kerül a könyv. A boltban pedig 4 ezer forintba. 290-es euróval számítva is 2600 forint. Majdnem 1400 forinttal olcsóbb mintha a boltban vennénk meg.

 5. Blabla - 2013.01.23. 19:27

  Lehet :) én nem vagyok valami könyves , öszz vissz 5-6 olvastam eddig . Ezeknek a konyveknek kellene egy külön részt csinálni mint ahogy külön vannak a legnépszerűbb alkalmazások iphonera , vagy ipadre ugy lehetne egy külön kis táblázat az általatok ajánlott könyvekről , és akkor csak az nézi akit érdekel nem szúrja ki a fan ok szemét a frissek közt :) csak eggy tipp ;)

 6. Regi - 2013.01.24. 00:54

  Zso, hónapok óta folyamatosan egyet fizet kettőt kap akcióban vagy valamilyen más kedvezménnyel vásárolható meg, én is anno 2000-ért vettem aztán meg is szabadultam tőle gyorsan. :)
  De nem is ez a lényeg, az összes ebook ára nevetséges, a kindle is 10-15 dollárokért dobálja a papírformában szintén az amazonról 4-5 dollárért megvehető könyveket, nagyon jó lenne ha ez változna a jövőben. :/ na meg hogy a mek.oszk.hu-ról ingyenesen letölthető klasszikusok miért kerülnek pénzbe, az rejtély számomra…

 7. Daniil - 2013.01.24. 22:57

  A szürke” ponyvák jelenléte kompromittálja az Apple kifinomult, nemes ízlését! Nem ide valók, mégha annyian rajonganak is érte…

 8. Betti - 2013.08.20. 12:01

  Aztaaa, nagyon jó könyv! :) Mióta olvasom nem bírom letenni! “Magához láncolt!” :D IMÁDOM! Csak ajánlani tudom mindenkinek! :) <3

Szólj hozzá Te is!