Limitált ideig ingyenes az Angry Birds Rio

Tian 2013.01.18. 16:59 Apple, Játékok 4 hozzászólás 1 365

Az Apple a “Free App of the Week” promóciójával minden héten kiválaszt egy alkalmazást az App Store-ban, melyet korlátozott ideig ingyen letölthetünk iOS készülékeinkre. Az e heti kiszemelt nem más, mint a Rovio sikerjátéka, az Angry Birds Rio, amelyet most ingyenesen érhetünk el az Apple alkalmazásboltjában. Ebben a zord hidegben és havazásban mi jöhet jobban, mint egy kis Riói hangulat és kikapcsolódás az Angry Birds játékával.

Aki esetleg még nem próbálta ki a játékot, azoknak mindenképp érdemes lecsapni rá, sőt a többieknek is ajánlott letölteni készülékükre, hiszen nem kerül semmibe, egy próbát megér, illetve ha jelenleg időnk nem engedi, de netalán később megjönne a kedvünk a játékhoz, akkor ha most letöltjük, a későbbiekben már bármikor ingyenesen lesz elérhető a számunkra.

A játékmenet a szokásos Angry Birds stílusú, azaz a dühös madarak segítségével rombold le a különböző létesítményeket és szerezz minél több pontot és csillagot, ám a helyszín most maga a meseszép Rio de Janeiro, ahol akár a homokos tengerparton is folytathatjuk csatánkat a malacok ellen. Ehhez társul még a Riói zene is, ami természetesen biztosítja számunkra a tökéletes játékélményt.

Angry Birds Rio (AppStore Link) Angry Birds Rio
Fejlesztő: Rovio Entertainment Oyj

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

4 hozzászólás

 1. Attila - 2013.01.18. 18:05

  Es azt se felejtsuk el,hogy megjelent a temple run 2!!!

 2. Regi - 2013.01.18. 18:05

  Már legalább tegnap óta.

 3. Horváth Martin - 2013.01.18. 19:45

  Előre láthatóan mennyi ideig lesz ingyenes?!
  Templerun 2 egész jó lett :))

 4. Huri - 2013.01.26. 11:38

  A leveleket h lehet összegyűjteni?? :)

Szólj hozzá Te is!