Ion Audio: ismét örülhetnek a DJ-k a kiegészítőnek

Slemi 2013.01.15. 17:22 Apple, Kiegészítők 1 db 676

Az Ion Audio mint szokásosan, most is képviselteti magát a CES-en, ahol bemutatja a legfrissebb, és viszonylag újnak számító termékeit mindenkinek, aki kíváncsi rá. A cég szerkesztőségünk egyik kedvence, hiszen kiváló kiegészítőket csinálnak az Apple termékeihez, melyek rendkívül viccesek is. (Ezek közé tartozik a nagyon népszerű iCade termékcsalád valamint az All Star Gitár) Nagyon izgatottak voltunk, mit hoznak számunkra 2013-ban.

Szerencsére nem kellett csalódnunk. A leglenyűgözőbb kütyük valószínűleg az iDJ2Go termékek voltak. Az Ion DJ Controllerjének 30 gombos változata már kapható, és tökéletes felületet biztosít a cég alkalmazásához, vagy ahhoz az apphoz amelyet Algoriddim fejlesztett. Van egy új Lightning verzió is az iDJ2Go dj pultból, amely majd tavasszal érkezik, szóval ha van egy iPad minitek vagy egy iPhone 5-ötök, ne habozzatok!

Az Ion emellett bemutatta még a Scratch2Go kiegészítőt is, amely egy tapintás-alapú kiegészítő készlet, amelyet az Iphone-unk képernyőjére helyezhetünk, ami így még több lehetőséget nyújt a DJ alkalmazások használatához. A Scratch2Go szett laza kis szerkezet, (hiszen a gombokat és a csúszókákat szó szerint az iPhone-unkra kell ragasztani öntapadó korongok segítségével), de mindössze 39 dollárért, olcsó és könnyű lehetőségnek számít, hogy DJ képességeinket fejleszthessük.

Az Ion fülke egy másik részében bemutatásra kerültek a cég Bluetooth-os hangfalai is. A Party Rocker érdekes és vicces volt. Ez egy hangfal egy forgó fénnyel a tetején, arra tervezve, hogy feldobja a bulikat, amelyen mi keverjük a zenét. De a Job Rocker Pro minden bizonnyal a legmeggyőzőbb hangszóró volt az Ion arzenáljában. Ez egy teljes egészében fából készült termék, melyhez minden elképzelhető tartozék is jár, Am/Fm finomhangoló, USB kábelek, valamint egy hordozható akkumulátor, amely 50 óra vezeték nélküli használatot biztosít. A Job Rocker Pro felettébb lenyűgöző és meggyőző volt. Aki esetleg a munkahelyére szeretne egy hangszórót, az 299 dollárért megveheti, másra pedig biztosan nem lesz szüksége.

Végül, az Ion megmutatta nekünk az Aircopy-t is, aminek a zenéhez egyáltalán nincs köze. Ez egy Wifi alapú szkenner, ami vezeték nélkül továbbít dokumentumokat az iPadodra vagy egyéb iOS-t használó kütyüdre. Ez a kis szerkezet tulajdonképpen a saját hálózatát építi fel, és azon működik, ami azt jelenti, hogy mindössze annyit kell tennünk, hogy készülékünkkel csatlakozunk a hálózatára, amint az felállt. Ezután, akármit átküldünk az Aircopy-n automatikusan megjelenik az iPhone-unk vagy iPad-unk valamely mappájában. Ezek után továbbíthatjuk a képet valamely alkalmazásnak, például egy fotófelismerőnek, vagy egy képszerkesztő programnak.

Lenyűgözött minket ez a kis szkenner. Egyből beolvasás után láthatjuk a képet, a minőség pedig kitűnőnek mondható. Az Aircopy tavasztól lesz kapható 149 dolláros ellenértékért, mi pedig rajta tartjuk a szemünket, hogy egy teljes bemutatót készíthessünk róla. Az Ion mindig érdekes kütyüket hoz a CES-re, az idei év sem volt kivétel ez alól. A cég minden bizonnyal nagy évnek néz elébe!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Bence vagyok, 20 éves egyetemista. Nagy Apple-rajongó.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. PV - 2014.09.09. 12:03

    Honnan lehet megvenni?

Szólj hozzá Te is!