Valóban jöhet a Microsoft Office alkalmazás iOS-re

Helme 2012.12.11. 15:46 Apple, Pletykák, Programok 4 hozzászólás 1 315

Az egyik legérdekesebb hír a programok terén egy ideje az, hogy érkezik-e iOS platformra a Microsoft Office csomag? Míg egyes elemzők a nemre voksoltak, addig úgy tűnik, hogy mégis fő valami a cég boszorkánykonyhájában. Korábban írtunk arról, hogy kiszivárgott egy kép, ami lázban tartja az embereket, de most maga a vállalat rejtett el – egy vélhetően nem szándékos – ráutaló jelet.

A Microsoft a francia támogatói oldalán leplezte le véletlenül a termékcsalád létezését. Ott ugyanis látható, hogy megjelent iPhone-ra és iPadra egy segítségnyújtó link. Jelenleg azonban egyik sem működik, mindegyik hibát dob ki. Tehát, akinek szüksége lesz rá az már most örülhet, ennél nagyobb bizonyíték már nem igazán jöhet a 2013-as bejelentésig.

(A román oldalon pedig megjelent egy terméklista.)

Az alkalmazás ingyenes app formájában érkezik majd, és lehetővé teszi, hogy menet közben is hozzáférjünk Office dokumentumainkhoz. Ahhoz azonban, hogy szerkeszteni is tudjuk az Excel-táblázatot, a Power Pointot vagy a dokumentumot, kell szereznünk egy Microsoft 360 hozzáférést, amit iOS felhasználóként közvetlenül az alkalmazásból tudunk igényelni. Azonban ez sem tudja majd helyettesíteni a számítógépes szerkesztést, csak egyfajta kiegészítő jelleggel bír.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

4 hozzászólás

 1. István - 2012.12.11. 16:04

  A “Se aplică la” kifejezés román, nem francia, úgyhogy nem a francia támogatói oldalról származik az infó…

  • Helme - 2012.12.11. 16:56

   Igen, azonban az alábbi kép nem a francia oldalról származik, hiszen ott csak felsorolás látható, nem pedig kattintható link. De mivel ezek szerint nem egyértelmű, javítjuk. Köszönjük az észrevételt. :)

 2. Huba - 2012.12.11. 18:04

  Kérdés: Bármilyen formátumot megnyit az iPhone 5. (Word, Excell, stb) akkor minek kellene offline egy iOS re?

 3. Németh János - 2012.12.11. 19:53

  A makrókat nem kezeli, talán azért.

Szólj hozzá Te is!