Elkészülhet az egyik legjobb stratégiai játék, a Galcon folytatása

Helme 2012.12.09. 16:39 Apple, Játékok 0 db 1 414

Phil Hassey egy hihetetlenül tehetséges fejlesztő, aki még mindig roppant fiatal. Mégis ő készítette el talán az egyik legjobb valósidejű stratégiai játékot iOS platformra. A produktum neve Galcon, mely már nem csak almás termékeken, hanem számos más eszközön is megjelent. Bár igazából az alapötlet nem az övé, hanem egy ősrégi játékot, a Galactic Conquest-et dolgozta át és helyezte a XXI. századba.

Hassey azt tervezi, hogy kiadja a Galcon 2-őt (a rajongók nagy örömére), de most nem önerőből szeretné megoldani, hanem felrakta a Kickstarter-re a projektet. A Kickstarter egy olyan weboldal ahol pénzt lehet gyűjteni különféle ötletek megvalósítására. Számtalan olyan iPhone kiegészítő jelent meg, amit ebből finanszíroztak.

A fiatal programozó nem kevés, összesen 23 ezer dollárt és 99 centet vár, ugyanis szeretne promócióra költeni, hűtőmágneseket készíttetni, illetve profi grafikát terveztetni a Galcon 2-höz. A játékot egyébként ingyenesen adja majd, bár tervez in-appos vásárlási modulokat. Viszont tényleg más lesz, mint az első rész. Multiplayer rangsorok, klánok támogatása és hasonló finomságok. Ha nem ismered az első részt, akkor töltsd le, bár az ára 1,79 euró, ami elsőre cseppet soknak tűnhet. Reméljük sikeres lesz a pénzgyűjtési expedíció.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!