Két új iPhone 5 reklám videó érkezett az Apple-től

Tian 2012.11.21. 16:03 Apple, iPhone 0 db 1 508

Az iPad mini videók után most két új iPhone 5 televíziós reklám érkezett az Apple-től, a Turkey és az Orchestra. Az első videóban az egyszerű és gyors fotómegosztást szemléltetik, hogy a hálaadás napján készült fotókat csupán pár lépéssel hogyan oszthatjuk meg szeretteinkkel, barátainkkal. A másik videóban pedig az iPhone 5-ben debütált 3 mikrofon képességeit, azon belül is a hátlapi mikrofon zajszűrő képességeit érzékeltetik, hogy például egy zajos környezetben, hogyan képes a külső zavaró hangokat kiszűrni és ezzel együtt csak a beszédhangot továbbítani a telefon másik végén lévő személyeknek, hogy tisztán hallhassanak minket.

Ha visszatekintünk a régebbi Apple reklámokra, akkor érzékeljük, hogy az új reklám videók készítése során próbálják kicsit lazábbra venni a stílust, ahogy azt az Orchestra videóban is láthatjuk. Vagy gondoljunk vissza a Genius Bar-os reklámra, amit később le is vettek a kínálatból, mert a reklámban a Genius Bar-os személyek segítőkészségei helyett, inkább az vehettük ki, hogy az Apple tulajdonosok gyengeelméjűek. Szerintünk némi humor nem árthat, hogy feldobja a hangulatot, persze mértékkel. Nektek mi a véleményetek erről? Nektek hogy tetszenek ezek az új videók?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

Szólj hozzá Te is!