Mostantól a Good old Games is kínál játékokat Mac OS X alá

KeleMan 2012.10.21. 13:03 Apple, Játékok 0 db 1 354

Talán sokan ismeritek a GoG.com oldalát, ahol nagyon sok régi klasszikus játékot lehet megszerezni mondhatni bagóért. A Good old Games eddig csupán PC-re biztosította játékait, melyek másolásvédelem mentesek, valamint minden játékhoz jár valami extra, például teljes soundtrack album, exkluzív háttérképek, bónusz tartalmak, avatarok, stb.

A Steam mellett ez az a rendszer, ahol eredetiben és teljesen legálisan vásárolhatjuk meg a digitális tartalmakat. A Good old Games csapata pár napja bejelentette, hogy csatlakozik játékaival a Mac OS X rendszereket használók egyre bővülő népes táborához. Jelenleg 50 játék érhető el az Apple platformjára, de ezek folyamatosan bővülni fognak.

A listában olyan régi nagy neveket találhatunk, mint a Dungeon Keeper, Wing Commander, Broken Sword, Tex Murphy vagy épp az Ultima sorozat. Aki szeret egy kicsit retrózni és nem feltétlenül a csili-vili grafika a legfontosabb, sokkal inkább a játékélmény, valamint valamilyen Mac gépet használ mindenképp érdemes pár percet áldozni arra, hogy végignézzük a jelenleg elérhető teljes játék listát.

Hivatalos oldal: GoG.com – Mac OS X játékok

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!