Akár 5 millió iPad Mini is gazdára találhat az utolsó negyedévben

Helme 2012.10.21. 20:00 Apple, iPad 2 hozzászólás 1 469

Az iPad Mini hivatalosan nem létezik, azonban a szakma, az újságírók és a fanatikus rajongók is kész tényként kezelik, hogy érkezik az Apple új, kicsinyített táblagépe. Bár néhány titkos adat – fotó, ár-  kiszivárgott, de  számtalan olyan dolog lehet, ami egyelőre nem tisztázott. Éppen ezért nehéz megjósolni, hogy hány darab kelhet el belőle. Ennek ellenére az elemzők különféle számítások alapján jósoltak. Vagy beválik, vagy pedig nem.

A Piper Jaffray elemzője úgy véli, hogy az Apple azért csak most jelenti be az iPad Minit, mert nem akartak még egyszer kínosan beégni a befektetők előtt a készlethiánnyal. Éppen ezért a negyedik negyedévben akár 5 millió darab iPad mini is gazdára találhat. Ennek következtében az összes iPad modellből az utolsó időszakban 25 millió kelhet el.

Az iPad Mini várható ára 249 és 299 dollár között lesz, de ezért csak 8GB-os tárhely és Wi-Fi jár, a 3G-t el lehet felejteni. Ráadásul egyre jobban úgy tűnik, hogy a retina felbontásnak is búcsút mondhatunk.

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. strucc007 - 2012.10.22. 00:15

    Hát nem is tudom. Amennyiben az iPad 2 hw-jég fogja megkapni, nem biztos. Az szerintem már elég gyenge…és ha azt kapja, akkor tuti nem lesz retinás.

  2. Bence - 2012.10.25. 13:58

    Azt kapta. Nem lett az. Mégis megveszem. :-)

Szólj hozzá Te is!