Újabb díjat nyert a Magyar Telekom telefonos ügyfélszolgálata

Helme 2012.10.19. 14:24 Egyéb 3 hozzászólás 815

Az idei évben a távközlési szektorban vizsgált vállalatok közül a Magyar Telekom nyerte el az első helyezést a Top 10 Call Center verseny telefonos ügyfélszolgálati tevékenység értékesítés kategóriájában. A GfK Hungária által 2010-ben alapított verseny díjait próbavásárlók értékelése alapján ítélik oda minden évben a legjobb telefonos ügyfélszolgálatok számára. A kutató cég által kiírt és elvégzett megmérettetés ágazati szintű, amely a közvetlenül a vásárlási szituációból származó objektív adatok miatt egyértelműen mutatja az egyes call centerek erősségeit és fejlődési lehetőségeit. A Telekom által az idei évben elnyert első helyezésért járó elismerést ünnepélyes keretek között, a Budapest Calling Konferencián adták át.

A versenyt kiíró cég több piaci szegmensben, így a telekommunikációs szektorban is az azonos piacon tevékenykedő vállalatok telefonos és webes ügyfélszolgálatainak teljesítményét, megítélését vizsgálta, és vetette össze próbavásárlások segítségével. Mindkét csatorna esetében különböző kategóriákban hasonlította össze a versenytárs vállalatok eredményeit (általános ügyfélkiszolgálás, panaszkezelés, illetve kizárólag a telefonos csatorna esetén: értékesítés és ezek komponensei), továbbá a megbízható szektorátlagok meghatározása érdekében az adott szektor legfontosabb szereplőit minden esetben bevonta a kutatásba.

„Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy pár napon belül immár másodszor értékelik kiemelkedő színvonalúra telefonos ügyfélszolgálati tevékenységünket, amely komoly megerősítés számunkra: jó úton járunk az ügyfélkiszolgálás terén.
Munkatársaink a magas szintű szakszerűséget és felkészültséget a személyre szabott, ügyfélbarát figyelmességével és kedvességével ötvözik a mindennapi vevőkapcsolatokban, a személyes és a telefonos ügyfélkiszolgálásban egyaránt” – mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója.

Mint ismert, a Telekom pár napja a 2012. évi “Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” Díjat is elnyerte a személyes kiszolgálás kategóriában. Ezzel a Telekom az ország legjobbjának bizonyult a T-Pont üzlethálózat által képviselt személyes ügyfélkiszolgálás terén az ország nagyvállalatai közül. A ClientFirst Consulting tanácsadó cég által kiírt megmérettetésen a Telekom a telefonos ügyfélkiszolgálás kategóriában is kiemelkedő sikert ért, ahol bár első alkalommal indult, és máris a második helyezést érdemelte ki. Így összességében a Telekom bizonyult a legjobbnak a távközlési ügyfélszolgálatok közt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

3 hozzászólás

 1. Limp Elek - 2012.10.19. 17:38

  Szerintem szarabb mint a westeles időkben. Lusta vagyok megtámadni őket, pedig szerintem megállna a dolog: i4-et amikor vettem 10k volt a függetlenítés, most 15k. Persze biztos van “apróbetű” bőven, de evvel megemelték a 2 éve vett készülék árát.
  Szerintem ezt nem tehetnék, de ha a jogászaik mdgtalá

 2. Limp Elek - 2012.10.19. 17:39

  bocs, rányomtam a küldésre.
  – megtalálták is a kiskaput, ez ocsmány
  dolog.

 3. Virtuall - 2012.10.19. 22:14

  Egyszerű dolgokban rendben és gyorsan intézkednek, de ha egy picit is bonyolultabb a dolog, hibát-hibára halmoznak, és utána nem vállalják a felelőséget… Személyes tapasztalat:s

Szólj hozzá Te is!