iPadekkel parodizálja ki Majkáékat az Irigy Hónalj Mirigy

Helme 2012.10.18. 19:36 Apple, Egyéb, iPad 2 hozzászólás 1 538

Majka munkássága kétségtelenül elismerendő, hiszen a semmiből küzdötte fel magát, s lett az ország egyik legismertebb embere. Bár a valóságshow-s karriert a nagy többség elítéli, talán ő volt az egyedüli, aki a hirtelen jött népszerűséget kamatoztatni tudta és bennmaradt a média szeszélyes világában.

A villalét után zenélésbe kezdett, ami elég jól ment neki. Számtalan toplistás dalt hozott össze, díjakat nyert. A legutolsó videoklipje a Belehalok címet viseli, mely vezeti a MAHASZ internetes toplistáját. Lassan 15 milliószor tekintették meg a világ legnagyobb videomegosztó oldalán, a YouTube-on.

Az Irigy Hónalj Mirigyet vélhetően nem kell senkinek bemutatni. A srácok abból élnek, hogy másokat kifiguráznak. Egy interjúban elmesélték, hogy ők senkit nem akarnak kigúnyolni, csak azoknak az előadóknak a számait dolgozzák fel, akik elértek valamit, tehát ez egyfajta tisztelgés.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért írunk itt egy zenei vonatkozású cikket? Nos, a Belehalok paródiában az átlagosnál nagyobb szerepet kapnak az iPadek. Ha nem hiszitek nézzétek meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. M - 2012.10.18. 20:50

    Yo !

  2. uiztor - 2012.10.19. 19:40

    nem nézem meg, még ha itt is van…. :S D: :O

Szólj hozzá Te is!